Διαμέλισε τη σύντροφό του και έφτιαξε… κολιέ από τα δόντια της

Διαμέλισε τη σύντροφό του και έφτιαξε… κολιέ από τα δόντια της

«Μετά το φρικτό έγκλημα «έφαγε, κοιμήθηκε, είδε τηλεόραση και πήρε ναρκωτικά δίπλα στο πτώμα της»

Τη  ζωή πίσω από τα κάγκελα θα βλέπει για τα επόμενα 28 χρόνια ένας Βρετανός ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία, το διαμελισμό της συντρόφου του και όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, έφτιαξε κολιέ από την οδοντοστοιχία του θύματος!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ένοχος κρίθηκε ο 33χρονος Dean Lowe ο οποίος αφαίρεσε με ειδεχθή τρόπο τη ζωή της 32χρονης φίλης του Kirby Noden, τον Ιανουάριο του 2017 στο   Marazion της Κορνουάλης.

Ο 33χρονος μετά την πράξη του, συνήθιζε να λέει σε φίλους και οικογένεια ότι η σύντροφός του τον είχε χωρίσει για να ζήσει με άλλον άντρα. Τον Μάιο του 2017, τα μέλη της οικογένειας του Lowe ήρθαν σε επαφή με τις αρχές όταν έλαβαν «ενοχλητικά» μηνύματα από τον ίδιο στα social media με τα οποία τους ενημέρωνε για ένα πτώμα στο πάτωμα, το οποίο είχε διαμελίζει  και είχε πετάξει σε κάδους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όταν οι ερευνητές έψαξαν το σπίτι του 33χρονου, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κηλίδες αίματος στους τοίχους, ένα μεταλλικό αντικείμενο και μια πέτρα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία και  λεκέδες σε ένα στρώμα πάνω στο οποίο ο 33χρονος συνέχιζε να κοιμάται. Μάλιστα, τους εξομολογήθηκε ότι είχε φτιάξει και περιδέραιο από τα δόντια του θύματος, όπως αναφέρει το Sky News.

Ο 33χρονος, όπως έγινε γνωστό στην ακροαματική διαδικασία, ήταν χρήστης ουσιών και όπως ειπώθηκε μετά το φρικτό έγκλημα «έφαγε, κοιμήθηκε, είδε τηλεόραση και πήρε ναρκωτικά δίπλα στο πτώμα της... Αυτό γινόταν για αρκετές ημέρες», ανέφερε η δικαστής για τον κατηγορούμενο ο οποίος εκτός του ότι διαμέλισε τη σορό, ξεφορτώθηκε και αρκετά σημεία του σώματος και μέσα στην τουαλέτα!