Η θάλασσα στον Καναδά ξέβρασε και 14ο ανθρώπινο πόδι!

Η θάλασσα στον Καναδά ξέβρασε και 14ο ανθρώπινο πόδι!

Τα ανατριχιαστικά ευρήματα και οι εικασίες

Η καναδική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά από ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό. Ένα ανθρώπινο πόδι ξεβράστηκε στις όχθες της Βρετανικής Κολούμπια αλλά το ανατριχιαστικό δεν είναι μόνο αυτό καθώς πρόκειται για το 14ο ανθρώπινο μέλος που «ξερνάει» η θάλασσα από το 2007! Όπως σημειώνει η Guardian, και το συγκεκριμένο όπως και τα 13 προηγούμενα, φορούσαν αθλητικά παπούτσια-όπως φαίνεται και από τη παρακάτω εικόνα.

Η τελευταία ανακάλυψη έγινε στο νησί Gabriola νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα όπως ανακοίνωσε η βασιλική καναδική αστυνομία (RCMP).

Την μακάβρια αποκάλυψη έκανε ένας άντρας που περπατούσε κατά μήκος της παραλίας.

Το ανθρώπινο άκρο είναι το τελευταίο από μια σειρά από ευρήματα που προκαλούν πολλές εικασίες. Κάποιοι για παράδειγμα συνδέουν τα μακάβρια ευρήματα με μια φυσική καταστροφή όπως το τσουνάμι του 2004 ή κάποια αεροπορική τραγωδία. Άλλοι, εικάζουν πως ίσως να αποτελεί έργο ενός κατά συρροή δολοφόνου ή από οργανωμένο έγκλημα.

Το τελευταίο κομμένο μέλος είχε εντοπιστεί τον Δεκέμβριο του 2017 κατά μήκος ακτής στο Βανκούβερ. Ο ιατροδικαστής της περιοχής, είχε πει ότι το πόδι ανήκε σε έναν 79χρονο απ' την Ουάσινγκτον τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί και αργότερα βρέθηκε νεκρός. Η έρευνα για την περίπλοκη υπόθεση, συνεχίζεται.