«Ο Τραμπ στο σεξ ήταν σαν μεθυσμένος παπαγάλος»

«Ο Τραμπ στο σεξ ήταν σαν μεθυσμένος παπαγάλος»

«Η άλλη παρεξήγηση είναι ότι είμαι πορνοστάρ γιατί είμαι ανόητη. Βρήκα πώς να βγάλω περισσότερα χρήματα»

Η Στόρμι Ντάνιελς είναι θύελλα όπως παραπέμπει ίσως και το όνομά της. Η αναμενόμενη συνέντευξη της πορνοστάρ στο Penthouse κυκλοφόρησε και δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία αναφορικά με τη συνεύρεσή της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο περιοδικό, η Ντάνιελς κάνει και ειδική αναφορά στις....διαβόητες τρίχες του προέδρου οι οποίες σύμφωνα με την ίδια είναι 100% αληθινές και πως κατά τη σεξουαλική επαφή μαζί του σε μια σουίτα στο ξενοδοχείο Lake Tahoe, έμοιαζε με μεθυσμένο παπαγάλο. «Ναι είναι αληθινά», είπε για τα μαλλιά του «έμοιαζε κάπως σαν μεθυσμένος παπαγάλος».

Αργότερα, ρωτήθηκε για το μέγεθος του μορίου «Και το πέος του δεν ήταν μεγάλο;» αλλά δεν πήγε απάντηση λέγοντας στον δημοσιογράφο: «Δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν». Απάντηση που δεν έπεισε τον ρεπόρτερ ο οποίος ρώτησε ξανά αν ήταν «σαν τα δάχτυλά του».

HOW COULD YOU NOT PICK UP THIS ISSUE #PetOfTheCentury @thestormydaniels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penthouse (@penthouse) στις

Η εξασέλιδη συνέντευξη συνοδεύεται από μια φωτογράφιση όπου η Ντάνιελς ποζάρει γυμνή τυλιγμένη ελαφρά από την αμερικανική σημαία και σε μια άλλη κρατά τις κλίμακες της δικαιοσύνης φορώντας ένα χρυσό μίνι φόρεμα.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν θα μιλούσε ποτέ δημόσια για τη σχέση της με τον Τραμπ αν τον Ιανουάριο δεν είχε δημοσιευθεί η είδηση ότι πήρε 130.000 δολάρια τον Οκτώβριο του 2016 από τον δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Τέλος η Στόρμι Ντάνιελς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποσυρθεί από την ερωτική βιομηχανία. «Είναι μεγάλη παρεξήγηση ότι έχω αποσυρθεί. Ήμουν υποψήφια για τέσσερα βραβεία AVN φέτος. Γυρίζω μια ταινία το μήνα. Η άλλη παρεξήγηση είναι ότι είμαι πορνοστάρ γιατί είμαι ανόητη. Βρήκα πώς να βγάλω τα περισσότερα χρήματα με τη λιγότερη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.