Εντοπίστηκαν μέσα σε κουβά με χλωρίνη το μαχαίρι και τα ρούχα στην Κύπρο

Εντοπίστηκαν μέσα σε κουβά με χλωρίνη το μαχαίρι και τα ρούχα στην Κύπρο

Νέες εξελίξεις στο διπλό φονικό του ζευγαριού

Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος στο Στρόβολο στην Κύπρο φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία.

Ωστόσο κάποια σημεία της όλης υπόθεσης μέχρι στιγμής δεν έχουν φωτιστεί επαρκώς, με αποτέλεσμα ν' αναζητείται πλέον ενισχυτική μαρτυρία, με την οποία θα μπορέσουν να κλειδώσουν τον δράστη στη σκηνή του εγκλήματος, αλλά και να διαπιστώσουν πέραν πάσης αμφιβολίας το κίνητρο που οδήγησε στο μακελειό.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο αστυνομίας, αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, των ενδυμάτων και του μαχαιριού που υπέδειξε ο 33χρονος και εντοπίστηκαν στην οικία του πατέρα του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα λοιπόν, εάν δηλαδή το μαχαίρι που εντοπίστηκε είναι και το φονικό όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι τόσο τα ενδύματα όσο και το μαχαίρι, εντοπίστηκαν μέσα σε κουβά, ο οποίος περιείχε χλωρίνη και όπως διαπιστώθηκε ταυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό του 33χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος τελεί υπό 8ημερη κράτηση, εντούτοις δεν είναι ξεκάθαρο εάν είναι τα ενδύματα και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Συνεπώς, πριν εκπνεύσει το 8ημερο διάταγμα της κράτησης του υπόπτου, την ερχόμενη Παρασκευή, θα πρέπει να γίνουν και εξετάσεις σε σχέση με τα τραύματα που έφεραν τα θύματα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι συνολικά 35 μαχαιριές προκλήθηκαν από το συγκεκριμένο μαχαίρι.

Οι ανακριτές αναζήτησαν περαιτέρω απαντήσεις από τον 33χρονο αμέσως μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, των επιστημονικών εξετάσεων των τεκμηρίων. Η νέα ανάκριση κράτησε περίπου 3 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες η ανακριτική ομάδα, δεν κατάφερε ν' αποσπάσει από τον ύποπτο νέα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να έριχναν περισσότερο φως στην υπόθεση.