Μητέρα στραγγάλισε και έκαψε τα παιδιά της – Δεν είχε να τα θρέψει

Μητέρα στραγγάλισε και έκαψε τα παιδιά της – Δεν είχε να τα θρέψει

Έβαλε δυο φορές φωτιά στα άψυχα σώματά τους

Η 27χρονη Γελένα Καρίμοβα, η γυναίκα των φωτογραφιών, βρίσκεται υπό κράτηση για το σατανικό της σχέδιο να εξοντώσει τα ανήλικα παιδιά της. Η νεαρή, σύμφωνα με το Russian Today, στραγγάλισε τα δυο παιδιά της και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα άψυχα σώματά τους και τα έριξε σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη.

Σύμφωνα με μια δήλωση που καταρτίστηκε με βάση την εξομολόγηση της, η Καρίμοβα έβαλε τα παιδιά της, τον τετράχρονο Hadija και τη 2χρονη Suleyman, στο πίσω κάθισμα ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και βγήκε στη μεγάλη κεντρική λεωφόρο στην πόλη Nizhny Novgorod στη Ρωσία.

Έπειτα από οδήγηση κάποιας ώρας, σταμάτησε και έπνιξε τα παιδιά της-το ένα μετά το άλλο. Ακολούθως, οδήγησε μέχρι ένα πρατήριο υγρών καυσίμων όπου αγόρασε εύφλεκτο υλικό, μετέφερε α άψυχα σώματα σε ένα δάσος και τους έβαλε φωτιά. Η 27χρονη μετά τη φωτιά, θεώρησε πως κυνηγοί θα εντόπιζαν τα ίχνη της γι αυτό και επανατοποθέτησε τους σορούς στο αυτοκίνητο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Την επόμενη ημέρα, μετέφερε τα άψυχα κορμάκια σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, όπου τους έβαλε ξανά φωτιά. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και στο χώρο έσπευσαν ντόπιοι κάτοικοι και δεκάδες πυροσβέστες οι οποίοι και ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Έπειτα από έρευνες λίγων ωρών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Καρίμοβα και αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, γράφει το rt, η νεαρή φέρεται να ομολόγησε ότι έκανε το έγκλημα γιατί δε μπορούσε να συντηρήσει τα παιδιά της.