Ο γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους της Κύπρου καλείται να αναγνωρίσει τον 33χρονο

Ο γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους της Κύπρου καλείται να αναγνωρίσει τον 33χρονο

Πολλές οι αντιφάσεις και τα ερωτηματικά για το διπλό φονικό

Τα στοιχεία που παρουσίασε χθες στο δικαστήριο η Αστυνομία, ζητώντας την προσωποκράτηση του 33χρονου Λ.Τ., είναι παρά πολύ δύσκολο να πείσουν για την εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως υποστήριξε ο ιατροδικαστής της οικογένειας των θυμάτων Μάριος Ματσάκης. Στα όσα αναφέρθηκαν υπάρχουν «στοιχεία» που συγκρούονται με τη κοινή λογική, όπως το γεγονός της ύπαρξης σημειωματάριων στα οποία ο 33χρονος είχε καταγράψει όλες τις πληροφορίες για το έγκλημα. Διερωτάται κάποιος, αν μπορεί ένας άνθρωπος που διέπραξε έναν τέτοιο φόνο, να κάθισε και να έγραψε τα «απομνημονεύματα» του και μάλιστα αυτό να το γνωρίζει και τρίτο άτομο το οποίο έδωσε την πληροφορία στην αστυνομία;

Λογικά δεν μπορεί να εξηγηθεί και ο ισχυρισμός ότι ο ένας δράστης μπήκε από παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι, ανέβηκε στο 1ο όροφο, σκότωσε το ζευγάρι και μετά χωρίς κουκούλα πήγε και ξύπνησε τον 15χρονο λέγοντας του ότι δολοφόνησε τους δικούς του, ζητώντας του να ανοίξει την πόρτα για να εισέλθει ο δεύτερος, κατ’ ισχυρισμό, ύποπτος που ανέμενε με την κουκούλα έξω από την πόρτα του σπιτιού για αρκετή ώρα.

Πώς μπορεί να εξηγηθεί λογικά ότι οι δράστες έκρυψαν την πιτζάμα στο σπίτι και μόλις βγήκε έξω ο ένας έβγαλε τα παπούτσια του και τα άφησε στην περιοχή; Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν με πειστικά στοιχεία. Σήμερα ο 15χρονος θα δώσει κατάθεση και θα κληθεί να αναγνωρίσει τον 33χρονο σε αναγνωριστική παράταξη, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης».