Ερντογάν: Θα εφαρμόσουμε τις πολιτικές μας σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη

Ερντογάν: Θα εφαρμόσουμε τις πολιτικές μας σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη

Παντού θα φέρουμε εις πέρας πολιτικές που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας

Λίγα 24ωρα μετά τη δήλωσή του για ειρήνη στο Αιγαίο, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν, , αναφέρθηκε σε Αιγαίο και Θράκη, τονίζοντας πως θα εφαρμόσει τις πολιτικές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, ο Ερνοτγάν δήλωσε πως «από την Κύπρο μέχρι το Αιγαίο και από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι τη Θράκη και παντού θα φέρουμε εις πέρας πολιτικές που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας και του λαού μας».

Σημειώνεται πως στην πρόσφατη δήλωσή του, ο τούρκος πρόεδρος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ειρήνη στο Αιγαίο, σημειώνοντας πως δεν επιθυμεί άλλες εντάσεις. Επίσης, σημείωσε πως «χρειαζόμαστε ειρήνη τώρα. Η ειρήνη μαζί σας δεν μοιάζει με καμία άλλη».

Αξίζει να τονιστεί πως οι δηλώσεις αυτές γίνονται ενώ έχουν προκηρυχθεί πρόωρες εκλογές στην Τουρκία για τις 24 Ιουνίου.

1
σχόλιο
  1. avatar Anny

    Κουραστήκαμε να διαβάζουμε συνέχεια τις δηλώσεις αυτού του γείτονα...που προσπαθεί να ελέγξει τα πάντα γύρω του.Ας καταλάβουν και οι δικοί μας πια τι
    Παιχνίδι παιζεται και να πάρουν θέση σε όλα αυτά που γίνονται.Φυσικα περνώντας μόνο θέση τα προβλήματα με το γείτονα δεν θα σταματήσουν.Χρειαζονται και μεθοδευμένες κινήσεις και πράξεις από εμάς.Ο νοών νοείτο!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...