Της προσέφεραν ένα μήλο στο αεροπλάνο και της έκοψαν πρόστιμο 500$

Της προσέφεραν ένα μήλο στο αεροπλάνο και της έκοψαν πρόστιμο 500$

«Είναι πραγματικά ατυχές ότι κάποιος κάτι τέτοιο και αντιμετωπίζεται ως εγκληματίας για ένα φρούτο»

Αντιμέτωπη με πρόστιμο ύψους 500 δολαρίων βρίσκεται μια γυναίκα από το Κολοράντο των ΗΠΑ, όταν της προσέφεραν ένα μήλο από την Delta Air Lines κατά την επιστροφή της στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Παρίσι της Γαλλίας.

Η Crystal Tadlock εξήγησε στο Fox 31 Denver, ότι ενώ η πτήση έφτανε στον προορισμό της, οι αεροσυνοδοί έδιναν τα μήλα σε πλαστικές σακούλες σαν σνακ. Η γυναίκα έβαλε τα φρούτα στη βαλίτσα για να το καταναλώσει αργότερα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους του ταξιδιού της.

Όταν η γυναίκα έφτασε στις ΗΠΑ, πέρασε από το Τελωνείο όπου ένας υπάλληλος κατά τον έλεγχο της αποσκευής της έβγαλε το μήλο από την πλαστική σακούλα με το λογότυπο της Delta πάνω σε αυτό.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά, εξήγησε ότι πήρε το μήλο από την αεροπορική εταιρεία και ρώτησε αν θα μπορούσε να το πετάξει ή να το φάει. Ο τελωνειακός  φέρεται να της αρνήθηκε και της επέβαλε πρόστιμο 500 δολαρίων για τη μεταφορά αδήλωτων φρούτων.

«Είναι πραγματικά ατυχές ότι κάποιος κάτι τέτοιο και αντιμετωπίζεται ως εγκληματίας για ένα φρούτο», δήλωσε στο Fox 31 ενώ ένας εκπρόσωπος του τελωνείου σημείωσε ότι τα οπωροκηπευτικά πρέπει να δηλώνονται. Η γυναίκα πάντως σκοπεύει να καταφύγει στα δικαστήρια.