Περιπλέκεται το παζλ στο διπλό φονικό στην Κύπρο – Λύσεις και από Βρετανία

Περιπλέκεται το παζλ στο διπλό φονικό στην Κύπρο – Λύσεις και από Βρετανία

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο άτυχο ζευγάρι

Φως στην άκρη του τούνελ προσπαθούν να βρουν οι ανακριτές της υπόθεσης του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Στρόβολο.

Σήμερα Τρίτη, έξι μέρες μετά συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου 60 και 59 ετών αντίστοιχα, θύματα του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Σε δηλώσεις του νωρίς το πρωί στο Πρωτοσέλιδο και αναδημοσιεύει το sigmalive.com, ο Εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης επανέλαβε ότι οι Αρχές συνεχίζουν τάχιστα την διερεύνηση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης που συγκλονίζει την Κύπρο κι όχι μόνο. Σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη, υπάρχουν προτεραιότητες στη διερεύνηση, τις οποίες καθορίζει η ανακριτική ομάδα. Κατευθυντήριες γραμμές εξάλλου οι ανακριτές έλαβαν και χθες από τον ίδιο τον Γενικό Εισαγγελέα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομική Υπηρεσία αναφορικά με την πορεία των ερευνών. Όσο αφορά τη λήψη κατάθεσης από τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, τον 15χρονο γιο του ζεύγους, αυτό είναι κάτι όπως σημείωσε και σε χθεσινές του δηλώσεις, που θα αποφασιστεί από τους ανακριτές, σε ποιο στάδιο θα γίνει.

Απαντήσεις από Βρετανία

Τώρα, σε μια άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κρατικό κανάλι, εντός των επόμενων 24ωρων, στην Κύπρο θα φτάσει δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard ο οποίος θα συνδράμει προφανώς κι αυτός, μέσω της εμπειρογνωμοσύνης του, στην διερεύνηση του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος για την Κύπρο κι όχι μόνο.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive οι Αρχές αναμένουν αποτελέσματα τοξικλογικών εξετάσεων από δείγματα τα οποία παραλήφθηκαν από το ζεύγος. Εκεί θα διαφανεί το κατά πόσο το ζεύγος είχε καταναλώσει οτιδήποτε πριν από το στυγερό έγκλημα.

Έξι μέρες μετά πάντως, η Αστυνομία δηλώνει ότι δεν καταγράφεται ολιγωρία στις έρευνες την ώρα που απαντήσεις ψάχνουν καίρια ερωτήματα:

- Το φονικό όπλο
- Η ώρα θανάτου του ζεύγους
- Τι δείχνουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης
- Τα θύματα δολοφονήθηκαν στον χώρο όπου εντοπίστηκαν, στο υπνοδωμάτιο ή κάπου αλλού.
- Αν υπήρχε ένας ή περισσότεροι δράστες
- Από την ώρα έλευσης της Αστυνομίας στη σκηνή, αν προηγουμένως καταστράφηκαν τεκμήρια τα οποία πετάχτηκαν και περισυνελέγησαν από το σκουπιδιάρικο