Η Αστυνομία έβγαλε με… το σεντόνι δεκάδες από ερωτικό όργιο

Η Αστυνομία έβγαλε με… το σεντόνι δεκάδες από ερωτικό όργιο

Δεκάδες μεσόκοποι τουρίστες είχαν επιδοθεί σε όργια με νεαρές από την Ταϊλάνδη

Έφοδο έκανε η Αστυνομία σε ένα ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης και έβγαλε έξω με το σεντόνι – κυριολεκτικά- δεκάδες μεσόκοπους Βρετανούς, Αμερικανούς και Γερμανούς τουρίστες που είχαν επιδοθεί σε όργια με νεαρές Ταϊλανδές.

Ένας πληροφοριοδότης κάλεσε την Αστυνομία και έδωσε πληροφορίες για ένα όργιο που γινόταν σε ξενοδοχείο της Πατάγια.

Κατά την έφοδο προκλήθηκε πανικός με γυμνούς άνδρες και γυναίκες να προσπαθούν να καλυφθούν και να ξεφύγουν από τις κάμερες.

Ο ιδιοκτήτης του Tulip Hotel, ο 53χρονος Sheng Liao Yang, διοργάνωνε ανελλιπώς όργια στο ξενοδοχείο του, φιλοξενώντας ακόμα και αίθουσα για τις ομαδικές συνευρέσεις.

Συνελήφθη κι αυτός, καθώς ούτε άδεια δεν είχε για το ξενοδοχείο του. Ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής Naris Niwapantawong δήλωσε κατόπιν πως οι τουρίστες ήταν από διάφορες χώρες και το όργιο περιλάμβανε ανταλλαγή συντρόφων ή συνοδών.

«Λάβαμε μια πληροφορία για το Tulip Hotel. Μας είπαν ότι διοργανώνονταν σεξουαλικά πάρτι τα Σαββατοκύριακα», είπε ο ίδιος, «το προσωπικό μου συνεργάστηκε με την αστυνομία, το Αλλοδαπών και τον στρατό για να δράσουμε γρήγορα και με ακρίβεια. Εκτελέσαμε την επιχείρηση την ώρα που έκαναν σεξ και τους κλείσαμε».

Οι τουρίστες ήταν από διάφορες χώρες, όπως την Αγγλία, την Αμερική, την Αυστραλία, τη Γερμανία και τη Μαλαισία. Για την ώρα πάντως, είναι άγνωστο τι καταγγελίες τους απαγγέλθηκαν και πότε αναμένεται να δικαστούν...