Απλό ζευγάρι βγήκε από το μαιευτήριο πριν την Κέιτ κι έγινε χαμός

Απλό ζευγάρι βγήκε από το μαιευτήριο πριν την Κέιτ κι έγινε χαμός

Το ανυποψίαστο ζευγάρι που έγιναν γονείς την ίδια μέρα με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, στην αρχή έμεινε αποσβολωμένο αλλά μετά πόζαρε χαμογελαστό με το μωρό τους

Δεκάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο έχουν κατασκηνώσει έξω από το  νοσοκομείο St Mary's, όπου σήμερα γέννησε το τρίτο της παιδί, ένα αγοράκι, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Οι κάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές είναι σε ετοιμότητα για να απαθανατίσουν την έξοδο του Ουίλιαμ, της Κέιτ και του μωρού σήμερα από το μαιευτήριο.

Πάνω στον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία, κάποια στιγμή η πόρτα μισοάνοιξε, ένα πορτ μπεμπέ με ένα μωράκι εμφανίστηκε και αμέσως επικράτησε πανικός. Τα φλας άστραψαν, οι φωνές των ρεπόρτερ για ένα πλάνο γέμισαν τον αέρα και οι Βρετανοί που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κλινική, άρχισαν να ζητωκραυγάζουν!

Μόνο που το μωρό δεν ήταν το βασιλικό βρέφος αλλά το νεογέννητο μωράκι ενός απλού ζευγαριού, που έτυχε να βγουν πρώτοι από το μαιευτήριο.

Το ανυποψίαστο ζευγάρι κοινών θνητών - που έγιναν γονείς την ίδια μέρα με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ - στην αρχή έμεινε αποσβολωμένο αλλά μετά πόζαρε χαμογελαστό, αν και κάπως αμήχανο, με το μωρό του στις κάμερες!

Λίγο αργότερα, ένα δεύτερο ζευγάρι έτυχε της ίδιας θερμής υποδοχής από τους δημοσιογράφους και μάλιστα η μητέρα έβγαζε και selfie, καθώς φάνηκε να το διασκεδάζει περισσότερο από τους πρώτους «διάσημους κατά λάθος» γονείς.