Αναστάτωση σε Λύκειο της Ιταλίας μετά από bulling μαθητών σε καθηγητή

Αναστάτωση σε Λύκειο της Ιταλίας μετά από bulling μαθητών σε καθηγητή

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακριθούν και αναμένεται να κατηγορηθούν για άσκηση βίας

Ότι πρόκειται να μείνουν στην ίδια τάξη τρεις μαθητές του που προπηλάκισαν και απευθύνθηκαν με απειλητικό τρόπο σε καθηγητή φιλολογίας, έκανε γνωστό Τεχνικό λύκειο της πόλης Λούκα, στην κεντρική Ιταλία σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων .

Σε βίντεο το οποίο τράβηξαν με κινητό τηλέφωνο οι μαθητές και που στην συνέχεια ανέβασαν στο Facebook, φαίνεται ένας έφηβος να μιλά απειλητικά στο καθηγητή του, να επιχειρεί να του τραβήξει το τάμπλετ και να απαιτεί να βαθμολογηθεί πάνω από την βάση.

Συνολικά, η ιταλική αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους στα σπίτια έξι μαθητών του τεχνικού λυκείου, με κατάσχεση των κινητών τους τηλεφώνων και ενός κράνους με το οποίο απείλησαν ότι θα χτυπούσαν τον καθηγητή τους.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακριθούν και αναμένεται να κατηγορηθούν για άσκηση βίας σε βάρος του καθηγητή, για απειλές και για απόπειρα κλοπής του τάμπλετ του. Το φαινόμενο του μπούλιγκ μαθητών σε βάρος του διδακτικού προσωπικού αποκτά, την τελευταία περίοδο, όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στα ιταλικά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...