Τραμπ: Ο άνδρας που απείλησε την Ντάνιελς «δεν υπάρχει»

Τραμπ: Ο άνδρας που απείλησε την Ντάνιελς «δεν υπάρχει»

Ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πορνοστάρ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε μέσω Twitter για πρώτη φορά στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί του.

Την Τρίτη, η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC, έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο ενός άνδρα, που καταγγέλλει ότι απείλησε το 2011 την ίδια και τη μικρή κόρη της, ώστε να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Τραμπ. Ο αμερικανός πρόεδρος με την ανάρτησή του στο Twitter υποστηρίζει, ότι πρόκειται για απάτη και ισχυρίζεται, ότι ο άνδρας του σκίτσου «δεν υπάρχει». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα σκίτσο, χρόνια μετά, για έναν άντρα που δεν υπάρχει. Μια απόλυτη απάτη, που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των Fake News (σ.σ. ψευδών ειδήσεων) για χαζούς (αλλά το γνωρίζουν)!».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει παραμείνει σιωπηλός για την υπόθεση, παρότι είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους τον περασμένο μήνα, ότι δεν γνώριζε για την πληρωμή στην Ντάνιελς. Η Ντάνιελς, το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων, προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε το 2006, όπως υποστηρίζει η ίδια, με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Οι δικηγόροι του Τραμπ ζητούν αποζημίωση ύψους άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ντάνιελς, επειδή εκείνη δεν τήρησε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας, που είχαν συνάψει. Ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι, ανακοίνωσε αμοιβή 100.000 δολαρίων, για όποιον προσκομίσει πληροφορίες για τον άνδρα του σκίτσου, αυξάνοντας χθες το ποσό σε 131.000 δολάρια. Έβαλε δε εναντίον του αμερικανού προέδρου, γράφοντας στο Twitter ότι «από την εμπειρία μου, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο σε έναν δικαστικό αγώνα, από το να έχεις έναν εντελώς ψυχικά ασταθή, απείθαρχο αντίπαλο, που έχει την τάση να πυροβολεί το πόδι του. Πάντα οδηγεί σε ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα… όπως νέους ισχυρισμούς (ήτοι δυσφήμιση)».

Στο μεταξύ, η πρώην Playmate Κάρεν ΜακΝτούγκαλ ήρθε χθες Τετάρτη σε συμφωνία με τον δημοσιογραφικό όμιλο AMI και πλέον θα μπορέσει να μιλήσει ελεύθερα για τη φερόμενη σχέση με της με τον Αμερικανό πρόεδρο. Βάσει της συμφωνίας, η AMI θα λαμβάνει ποσοστό 10% έως το ποσό των 75.000 δολαρίων από οποιαδήποτε έσοδα προκύψουν από την πώληση της ιστορίας της ΜακΝτούγκαλ σχετικά με τη φερόμενη 10μηνη σχέση της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, η οποία ξεκίνησε σύμφωνα με την Playmate το 2006.

Σε συνέντευξή της στο CNN τον Μάρτιο η ΜακΝτούγκαλ δήλωσε, ότι είχε ερωτευτεί τον Τραμπ και ότι η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αφού η σύζυγός του Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον. Ο Λευκός Οίκος διέψευσε, ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε σχέση μαζί της.