«Ο Ασάνζ μπορεί να πεθάνει μέσα στη πρεσβεία του Εκουαδόρ»

«Ο Ασάνζ μπορεί να πεθάνει μέσα στη πρεσβεία του Εκουαδόρ»

Η Πάμελα Άντερσον εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την υγεία και τη ζωή του αγαπημένου της φίλου

Τα τελευταία χρόνια, η πρώην σεξοβόμβα και νυν ακτιβίστρια Πάμελα Άντερσον επισκέπτεται τακτικά τον Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, όπου βρήκε άσυλο και παραμένει κλεισμένος από 19 Ιουνίου του 2012. Μάλιστα, η Άντερσον εξέφρασε πρόσφατα την αγάπη της για τον ιδρυτή της ιστοσελίδας Wikileaks και δεν διέψευσε τις υποψίες για ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Σήμερα η Πάμελα Αντερσον ξαναβρέθηκε στο Λονδίνο και εμφανίστηκε στην εκπομπή »Good Morning Britain» με οικοδεσπότη τον Πιρς Μόργκαν. Εκεί έκανε σοβαρές δηλώσεις για την υγεία του Ασάνζ, η οποία είναι γνωστό ότι είναι επιβαρυμένη από τον πολύχρονο εγκλεισμό του.

Σύμφωνα με το RT, αφού είπε ότι πλέον ο Ασάνζ δεν έχει καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο γιατί του έχουν κόψει το ίντερνετ και δεν επιτρέπεται να τον επισκεφτούν ούτε οι δικηγόροι του, η Άντερσον είπε ότι φοβάται για τη ζωή του.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή αν «φοβόταν ότι θα πεθάνει εκεί» η Άντερσον απάντησε: «Θα μπορούσε. Είναι άνθρωπος και δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να αντέξει. Είναι πολιτικός κρατούμενος και είναι ήρωας γι 'αυτό πρέπει να τον υποστηρίξουμε».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι ο Ασάνζ έχει «κακοποιηθεί», ότι η υπόθεση είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάλεσε την Βρετανίδα πρωθυπουργού να «κάνει κάτι».

«Ανησυχώ πάρα πολύ γι 'αυτόν. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον πλανήτη. Αποκαλύπτει όλα αυτά τα εγκλήματα πολέμου και τις αλήθειες και τον χρειαζόμαστε πραγματικά αυτή τη στιγμή. Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή σιωπάει» κατέληξε η πρώην σταρ του Χόλιγουντ.