Τραμπ: Ρωσία έρχονται πύραυλοι ωραίοι και «έξυπνοι»

Τραμπ: Ρωσία έρχονται πύραυλοι ωραίοι και «έξυπνοι»

Ακραία δήλωση του Αμερικανού προέδρου

«Η Ρωσία ισχυρίζεται πως θα καταρρίψει όποιον και όλους του πυραύλους που θα εκτοξευθούν προς την Συρία. Ετοιμάσου Ρωσία γιατί έρχονται όμορφοι και νέοι και «έξυπνοι». Δεν θα πρέπει να συνεργάζεσαι με το χημικό φονικό κτήνος που σκοτώνει τον λαό του και το διασκεδάζει», αναφέρει σε ανάρτησή του, που αν μη τι άλλο προκαλεί αίσθηση στην διεθνή κοινή γνώμη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει πως η επίθεση της Δύσης κατά της Συρίας, όπου βρίσκονται βάσεις και συμφέροντα της Ρωσίας είναι θέμα ωρών.

Λίγο αργότερα επανήλθε με νέο tweet και έτεινε «χείρα φιλίας» στη Μόσχα, αναφέροντας ότι «οι σχέσεις μας με τη Ρωσία είναι στο χειρότερο σημείο που βρέθηκαν ποτέ, συμπεριλαμβανομένου και του Ψυχρού Πολέμου» και τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει λόγος γι' αυτό». «Η Ρωσία χρειάζεται τη βοήθειά μας για την οικονομία της, κάτι που μπορούμε να κάνουμε πολύ εύκολα και εμείς χρειαζόμαστε τη συνεργασία όλων των κρατών», συνέχισε, για να κλείσει με το ερώτημα: «Σταματάμε τον ανταγωνισμό των εξοπλισμών;».