Εννιάχρονος σκότωσε τη 13χρονη αδελφή του για ένα video game

Εννιάχρονος σκότωσε τη 13χρονη αδελφή του για ένα video game

Την πυροβόλησε με όπλο που υπήρχε στο σπίτι επειδή δεν τον άφηνε να παίξει

Ένα 13χρονο κορίτσι στο Μισισίπι των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του, όταν πυροβολήθηκε από τον 9χρονο αδελφό του, με αφορμή ένα video game, ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγόρι άρπαξε ένα όπλο, που υπήρχε στο σπίτι, όταν η αδελφή του αρνήθηκε να του δώσει την κονσόλα του παιχνιδιού, για να παίξει. Ο 9χρονος φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του από πίσω και η σφαίρα διαπέρασε το κρανίο της.

Τοπικός σερίφης ανακοίνωσε, ότι το κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο του Μέμφις. Δεν είναι ακόμη σαφές, πώς περιήλθε στην κατοχή του αδελφού της το όπλο και ποιες είναι οι συνέπειες που θα αντιμετωπίσει ο μικρός.

«Είναι μόλις 9 ετών. Φαντάζομαι ότι το έχει δει αυτό σε video games ή στην τηλεόραση. Δεν είμαι σίγουρος αν ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ξέρω όμως ότι μιλάμε για μια τραγωδία» δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Clarion Ledger ο σερίφης της κομητείας Μονρόε Σέσιλ Καντρέλ.

Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και τάιζε τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, όταν συνέβη το περιστατικό.