Ακροβάτης του Cirque Du Soleil έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε

Ακροβάτης του Cirque Du Soleil έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε

Σοκαρισμένο το κοινό

Τραγικό θάνατο βρήκε το Σάββατο ένας έμπειρος ακροβάτης του περίφημου Cirque Du Soleil, όταν έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια παράστασης στη Τάμπα της Φλόριντα, ενώ δοκίμαζε ένα νέο νούμερο για πρώτη φορά. Ο 38χρονος Yann Arnaud, αιωρούνταν περίπου έξι μέτρα πάνω από τη σκηνή στον αέρα όταν έχασε το σχοινί του και έπεσε στο κοινό μπροστά από ένα τρομοκρατημένο πλήθος, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Ένας θεατής σημείωσε σε τοπικά μίντια ότι ο άτυχος ακροβάτης, πάλευε να κρατηθεί από το σχοινί πριν τη μοιραία πτώση. Ώρες πριν την παράσταση, ο Arnaud είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram για το πόσο ανυπόμονος και ενθουσιασμένος ήταν που θα δοκίμαζε το νέο του νούμερο.

Ένας άλλος θεατής και αυτόπτης μάρτυρας, είπε ότι μετά την πτώση «ο ακροβάτης ήταν ακίνητος». Μετά το συμβάν, η παράσταση διακόπηκε και έσπευσε ιατρικό προσωπικό για να παραλάβει τον άτυχο ακροβάτη.

Ο 38χρονος με καταγωγή από τη Γαλλία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Tampa General Hospital αλλά άφησε την τελευταία του πνοή υποκύπτοντας στα τραύματά του.

«Ο Yann ήταν μαζί μας τα τελευταία 15 χρόνια και ήταν αγαπητός από όσου είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν» ανέφερε ο πρόεδρος και CEO της Cirque du Soleil Entertainment Group σε δήλωσή του. ΟΙ 38χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.