“Έπεσα θύμα” λέει η γυναίκα που έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της

"Μεγάλο φιάσκο" χαρακτηρίζει τα όσα έγιναν η 21χρονη Catarina Migliorini, από τη Βραζιλία, που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο όταν είπε δημόσια ότι θα έβγαζε την παρθενική ερωτική της εμπειρία στο σφυρί. Ένας κινηματογραφικός παραγωγός, ο Justin Sisely είχε αναλάβει η εμπειρία της αυτή να μεταφερθεί στην οθόνη εν είδη ντοκιμαντέρ.

Η ίδια η Migliorini δηλώνει θύμα του παραγωγού. "Έπεσα θύμα... ο κύριος Justin Sisely με παραπλάνησε. Πιστεύω ότι προσπάθησε να εξαπατήσει κι εμένα και άλλους" λέει.

Ο Sisely θα γύριζε υποτίθεται ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Virgins Wanted," το οποίο θα έριχνε φως σε όλες τις πλευρές της ζωής της 21χρονης αλλά και ενός αγοριού του Alex Stepanov, ο οποίος επίσης είχε βγάλει σε δημοπρασία την παρθενιά του.

Ένας 53χρονος Ιάπωνας εκατομμυριούχος που έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο "Natsu" είχε εμφανιστεί ως πλειοδότης. Όταν όμως η 21χρονη πήγε να τον συναντήσει σε ένα εστιατόριο, εκείνος δεν ταίριαζε καθόλου με την περιγραφή που της είχε δώσει ο Sisely.

Έτσι το... deal ναυάγησε.

Η ίδια λέει τώρα ότι με τη δημοπράττηση, ο Sisely την έφερε προ τετελεσμένου γεγονότος.

Ο ίδιος ο παραγωγός αρνείται τα πάντα. Λέει μάλιστα ότι έχει βίντεο που αποδεικνύουν το αντίθετο από όσα ισχυρίζεται η Migliorini.

Η συμφωνία πάντως προέβλεπε ότι η 21χρονη θα έπαιρνε το 20% των κερδών από το ντοκιμαντέρ και το σύνολο των 780.000 δολαρίων της δημοπρασίας.