Μητέρα έγινε ένα 9χρονο κορίτσι στο Μεξικό

Αίσθηση προκαλεί η υπόθεση 9χρονου κοριτσιού στην πολιτεία Χαλίσκο του Μεξικού που την περασμένη εβδομάδα έγινε μητέρα. Η μικρή Δάφνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε νοσοκομείο και οι γιατροί δηλώνουν ότι τόσο το κορίτσι όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Οι γονείς της 9χρονης είπαν ότι η  μικρή δεν είχε καταλάβει μέχρι και τον έβδομο μήνα ότι είναι έγκυος. Όταν το συνειδητοποίησαν, ειδοποίησαν τις αρχές και τώρα η αστυνομία αναζητεί έναν 17χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο πατέρας του βρέφους.

Η 9χρονη φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι ο 17χρονος ήταν ο φίλος της και ότι ο ίδιος  μάλιστα της είχε  προτείνει να μετακομίσει και να μείνει μαζί του για να μεγαλώσουν το παιδί τους.

"Λόγω της πολύ νεαρής ηλικίας της, δεν γνωρίζουμε αν είναι απόλυτα ειλικρινής", δήλωσε ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα.Σύμφωνα με την αστυνομία του Χαλίσκο, εάν αποδειχθεί ότι ο 17χρονος είναι ο πατέρας του μωρού τότε θα ασκηθεί εναντίον του δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Η μικρή Δάφνη έχει 10 αδέλφια και είναι παιδί μιας πολύ φτωχής οικογένειας από την πόλη Ixtlahuacan, 25 μίλια νότια της Γκουανταλαχάρα.