Μακάβριο εύρημα σε πηγάδι του Μεξικό

 Άλλο ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Μεξικό, σε μπαρ απομονωμένης περιοχής στην πολιτεία Νουέβο Λεόν.

Μετά τις αναφορές για εξαφάνισης 20μελούς μπάντας την Πέμπτη το βράδυ, μετά από συναυλία τους σε μπαρ της περιοχής, οι αρχές άρχισαν έρευνα και σήμερα βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. 

Τα πτώματα τουλάχιστον 12 ανθρώπων βρέθηκαν μέσα σε ένα πηγάδι και η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για μέλη του συγκροτήματος Kombo Kolombia , καθώς όλοι φορούσαν μπλουζάκια με το λογότυπο της μπάντας . Παρόλα αυτά, αναμένουν την ιατροδικαστική έκθεση και την ταυτοποίηση DNA, προκειμένου να βγάλουν σίγουρα συμπεράσματα. 

Η μπάντα έπεσε θύμα απαγωγής την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, μετά από συναυλία τους στο απομονωμένο μπαρ la caretta. Το μακάβριο εύρημα αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα μέλη του συγκροτήματος κατάφερε να δραπετεύσει και στη συνέχεια να οδηγήσει τους αστυνομικούς στο πηγάδι, 30 χλμ. περίπου από το μπαρ, όπου δόθηκε η συναυλία. 

Αν και τα κίνητρα της μαζικής δολοφονίας του συγκροτήματος δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει, εν τούτοις, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε πως τα καρτέλ ναρκωτικών ευθύνονται για τον θάνατο αρκετών Μεξικανών μουσικών τα τελευταία χρόνια.