Έγκυος για τέταρτη φορά η σύζυγος του Άσαντ

 Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της λιβανέζικης εφημερίδας Al-Akhbar, σύμφωνα με την οποία η σύζυγος του προέδρου της Συρίας , Άσμα Άσαντ, είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί του ζευγαριού. 

Η αντικαθεστωτική εφημερίδα ανακοίνωσε ότι πήρε την πληροφορία από τον ίδιο τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία της εγκυμοσύνης της πρώτης κυρίας . 

Παρόλα αυτά, η είδηση έρχεται ως επιβεβαίωση προηγούμενου ρεπορτάζ της εφημερίδας της Ιορδανίας Al-bawaba, η οποία έγραψε ότι η Άσαντ έμεινε έγκυος, κατά πάσα πιθανότητα, τον περασμένο Ιούνιο.

Αν αυτές οι πληροφορίες είναι αληθινές, τότε η σύζυγος του Προέδρου της Συρίας θα πρέπει να γεννήσει τον Μάρτιο.

Η 37χρονη Άσμα Άσαντ γεννήθηκε στο Λονδίνο και παντρεύτηκε τον Μπασάρ Άσαντ το 2000, ένα χρόνο πριν γίνει Πρόεδρος. Από την έναρξη της επανάστασης στην Συρία, έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις και φημολογείται ότι έχει εγκαταλείψει τη χώρα για λόγους ασφαλείας. 

Η μητέρα και η αδελφή του Μπασάρ αλ Άσαντ έχουν καταφύγει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ η σύζυγος του Σύρου προέδρου πιθανότατα βρίσκεται μαζί τους, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί.