Ινδία: Οργισμένη επίθεση γυναικών σε βουλευτή-βιαστή

Τις στιγμές ενός ασυνήθιστου θεάματος στην Ινδία κατέγραψε τηλεοπτική κάμερα.  Εξαγριωμένες γυναίκες παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και επιτίθενται εναντίον βουλευτή , ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

 Ο βουλευτής Μπίκραμ Σινγκχ Μπράχμα βίασε μια νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός δίχρονου αγοριού. Ακούγοντας τις κραυγές της γυναίκας οι κάτοικοι της περιοχής Ασάμ έτρεξαν προς το σπίτι της όπου επιτέθηκαν στον Μπράχμα. Οργισμένες συχωριανές της άτυχης γυναίκας τον τραβάνε, τον χτυπάνε με τα ρούχα του και τον βρίζουν. Μάλιστα στην προσπάθειά τους να τον "συλλάβουν" άνδρες και γυναίκες της περιοχής, τον έγδυσαν.

 Τελικά ο βουλευτής γλίτωσε τελευταία στιγμή από το εξαγριωμένο πλήθος-το οποίο έσπασε και το αυτοκίνητο του- αφού η αστυνομία έφτασε εγκαίρως , λίγα λεπτά πριν τον λιντσάρει το πλήθος.

Η νέα αυτή επίθεση έρχεται στον απόηχο της δημόσιας κατακραυγής στην Ινδία γύρω από το βιασμό και τη δολοφονία μια 23χρονης μέσα σε δημόσιο λεωφορείο στο Νέο Δελχί τον περασμένο μήνα

 Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα εκτεταμένες διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα εν μέσω εκκλήσεων για αυστηρότερη νομοθεσία κατά των βιαστών.