Σταθερή και ακλόνητη Ρωσία ευχήθηκε ο Πούτιν

Αναφορές στο έντονο κύμα αμφισβήτησης της αντιπολίτευσης , στον διπλωματικό πόλεμο της Δύσης για την Συρία και τον αμφιλεγόμενο νόμο περί υιοθεσιών "έκρυβε" το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν προς τους πολίτες της Ρωσίας.

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας" είπε στο τηλεοπτικό του διάγγελμα ο Πούτιν και απηύθυνε έκκληση ενότητας και συνεργασίας σε όλους. "Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με σιγουριά εμπρός, να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε δοκιμασίες, να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό και επιτυχημένο κράτος, μια σύγχρονη ευημερούσα και ελεύθερη κοινωνία".

Ο Ρώσος πρόεδρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά, καθώς έχουν περάσει μόνο λίγα 24ωρα από την υπογραφή του νόμου Γιάκοβλεφ , που απαγορεύει στους Αμερικανούς να υιοθετούν παιδιά από την Ρωσία.

"Θα γίνουμε πιο ευαίσθητοι και φιλεύσπλαχνοι, πιο γενναιόδωροι και με μεγαλύτερη φροντίδα για τους οικείους μας, τα παιδιά και τους γονείς μας, τους φίλους, τους συναδέλφους, όλους, όσοι χρειάζονται τη βοήθειά μας" υποσχέθηκε ο Πούτιν , ο οποίος δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στην διεθνή κοινότητα ότι...δεν την έχει ανάγκη.

"Πρωτίστως βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις" δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος και έκλεισε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του με ευχές για υγεία, αγάπη και ευτυχία και μια Ρωσία σταθερή και ακλόνητη.