Θα μπορούσε να πεθάνει δυο φορές στη θάλασσα αλλά σώθηκε τυχαία!

Τύχη βουνό είχε ένας 22χρονος που έπεσε στη θάλασσα από ένα κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean. Το πλοίο βρισκόταν ανοικτά των ακτών της πόλης Κοζουμέλ στο Μεξικό, όταν ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα για άγνωστο, μέχρι στιγμής λόγο.

Αφού πάλεψε για ώρες με τα κύματα, η τύχη του χαμογέλασε και πέρασε ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο της Disney Cruise Line.

Σαν από θαύμα, ένας επιβάτης του δεύτερου πλοίου τον άκουσε μέσα από τη θάλασσα να καλεί σε βοήθεια μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Ο Σκοτ Κάμπελ, επιβάτης στο πλοίο της Disney, μιλώντας στο ABC είπε ότι ενώ βρισκόταν μαζί με την κόρη του σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου άκουσε τον άνδρα να καλεί σε βοήθεια. "Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κραυγή… 'Κάποιος να με βοηθήσει' "είπε ο Κάμπελ στο αμερικανικό δίκτυο.

Βίντεο της διάσωσης που κυκλοφόρησε στον αμερικανικό Τύπο, δείχνει τον άνθρωπο να κολυμπά μέσα στα κύματα προσπαθώντας να φτάσει σε μια πορτοκαλί σωσίβια λέμβο που προφανώς ξεκίνησε από το πλοίο της Disney για να τον σώσει. "Αυτός ο άνθρωπος ξαναγεννήθηκε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν τέτοια δυσάρεστη εμπειρία, αυτό το είδος της πτώσης, δεν επιβιώνουν καθώς σπάνε το λαιμό τους. Η πτώση αυτή είναι σαν να πέφτει κάποιος σε σκυρόδεμα" δήλωσε στο CNN ο λιμενάρχης της πόλης Κοζουμέλ, Αλφόνσο Ρόντρίγεζ.