Κόσμος>Άλλες Χώρες

Με… μεσαιωνική πανούκλα απειλούν οι τζιχαντιστές τη Δύση!

Συναγερμό στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Δύσης γενικότερα έχει σημάνει η είδηση ότι, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σχεδιάζουν επιθέσεις σε όλον τον πλανήτη με τον ιό της βουβωνικής πανώλης, της γνώστης πανούκλας!  

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Foreign Policy, σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, βρέθηκε φορητός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα, ανάμεσά τους και ένα εγχειρίδιο με οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων με τον συγκριμένο ιό, που θα έσπερναν μαζικό όλεθρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  το συγκεκριμένο έγγραφο περιλαμβάνει λεπτομέρειες για που μπορεί να βρει κάποιος βακτήρια και κυρίως πώς να τα καλλιεργήσει σε εργαστήρια και να μολύνει ανθρώπους όλων των πληθυσμών.  

Πριν δύο ημέρες, η Βρετανία αύξησε τον επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατικές επιθέσεις σε "σοβαρό" ενώ, ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας εκτίμησε σήμερα ότι η τρομοκρατία θα εξαπλωθεί σύντομα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα στη Μέση Ανατολή. 

Σημαντικότερες επιδημίες πανώλης