Οικογένεια με 6 παιδιά ξεκληρίστηκε σε πυρκαγιά

Οκτώ άνθρωποι, ένα ζευγάρι και έξι παιδιά ηλικίας 4 ως 13 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους σε μια παραγκούπολη στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες, για την οποία ενδέχεται να ευθύνεται ο πρώην εραστής της γυναίκας, ανακοίνωσε σήμερα η πυροσβεστική.

"Στο σπίτι βρισκόταν μια γυναίκα 38 ετών και ένας άνδρας 31. Επιπλέον, τα πέντε παιδιά της γυναίκας με έναν πρώην σύντροφό της και ένα παιδί του νυν συντρόφου της", διευκρίνισε στον Τύπο ο Ούγο Σαντίγιαν, επικεφαλής της πυροσβεστικής της Μέρλο, μιας πόλης στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

Ο Σαντίγιαν πρόσθεσε ότι "τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους επί τόπου και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο".

Η γυναίκα ζούσε στην παραγκούπολη σε ένα σπίτι με ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα, η μοναδική πόρτα του οποίου ήταν ερμητικά κλειστή, γεγονός που ανάγκασε τους πυροσβέστες να ρίξουν ένα τοίχο για να εισέλθουν.

"Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο και οι ειδικοί αναμένεται να καθορίσουν αν (η πυρκαγιά) οφειλόταν σε εμπρησμό", δήλωσε ο Ρικάρντο Τζιακομίνο αξιωματούχος της δημαρχίας του Μέρλο.

Ο πρώην σύντροφος του θύματος, ο οποίος δεν είναι γνωστό πού βρίσκεται, είχε συλληφθεί πρόσφατα επειδή είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της πρώην συζύγου του.