Βοήθησε στην έρευνα για το Boeing και τον απέλυσαν λόγω ντυσίματος!

Ιστορίες παραλογισμού στην αγορά εργασίας δεν συμβαίνουν μόνον στην Ελλάδα!

Καναδική εταιρεία απέλυσε τεχνικό της που βγήκε στην τηλεόραση να εξηγήσει πώς γίνονται οι έρευνες για το χαμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines, επειδή ήταν "πολύ πρόχειρα ντυμένος"!

Ο Mitchell Casado εμφανίστηκε πολλές φορές στο CNN και άλλα δίκτυα τον τελευταίο μήνα. Είναι ειδικός στις εξομοιώσεις πτήσεων και πολλές φορές κλήθηκε να εξηγήσει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί με το Boeing φάντασμα.

Όμως, η... χαλαρή του περιβολή δεν άρεσε στους εργοδότες του στην εταιρεία uFly κι έτσι τον έδιωξε!

Ο ιδιοκτήτης της uFly, Claudio Teixeira, αιτιολόγησε την απόφαση της εταιρείας λέγοντας ότι ο Casado απέτυχε να επιλέξει μια καθωσπρέπει εμφάνιση και αυτό έπληξε διεθνώς την εικόνα της εταιρείας του σε όλο τον κόσμο. "Παρόλο που τον άφησα να βγει στην τηλεόραση, ντρόπιασε εμάς τους Καναδούς και ντρόπιασε την εταιρεία μου αφού ντύθηκε σαν 15χρονος" είπε ο Teixeira σε τόνο που θυμίζει μάλλον μαμά, παρά εργοδότη.

"Εγώ είμαι το αφεντικό. Εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης. Εγώ βάζω τα λεφτά. Πρέπει να ακολουθούνται οι δικοί μου κανόνες. Αν δεν συμφωνείς με αυτούς πρέπει να βρεις άλλη δουλειά" συνέχισε ο Teixeira, σύμφωνα με τον Independent.

Ελεύθερη αγορά εργασίας δεν σημαίνει και ελεύθερη επιλογή ντυσίματος και στυλ... μην μπερδεύεστε!