Όλόκληρο το σόι του θείου του ξεκλήρισε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Τον Αύγουστο του 2013, ο νεαρός και νέος ηγέτης της Βόρειας Κορέας έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα την πρώην φίλη του, τραγουδίστρια της παραδοσιακής ποπ μουσικής, απλά επειδή ήξερε πολλά και έπρεπε να πεθάνει. Μαζί της εκτελέστηκαν και άλλα 11 μέλη του συγκροτήματος. Οι συγγενείς της κοπέλας στάλθηκαν όλοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και η τύχη τους αγνοείται.

Λίγο καιρό πριν, τον Δεκέμβριο του 2013, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον θείο του και κυβερνητικό αξιωματούχο λόγω "απληστίας". 

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι είναι νεκρή και η εξ αίματος θεία του Κιμ Γιουνγκ Ουν, η οποία πέθανε υπό "μυστηριώδεις" συνθήκες.

Τώρα, σύμφωνα με το πρακτορείο της Νότιας Κορέας Yonhap, ο αδιαμφισβήτητος Βορειοκορεάτης ηγέτης εκτέλεσε όχι μόνο τον θείο του Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, αλλά και ολόκληρη της οικογένειά του, καθώς και περιφερειακούς συγγενείς.

"Πολλαπλές πηγές επιβεβαίωσαν το θάνατο του γαμπρού του Τάεκ, Γιον Γιονγκ Γιν και του ανιψιού του, Γιανγκ Γιονγκ Τσολ", αναφέρει το τηλεγράφημα του Yonhap.

Οι δύο άντρες ήταν διπλωμάτες στην Κούβα και στη Μαλαισία και ανακλήθηκαν από τις θέσεις τους πίσω στη Βόρεια Κορέα νωρίτερα αυτό το μήνα.