Εργασίες επισκευών και αποκατάστασης σε ύψος 40 μέτρων. Και ο Θεός να βάλει το χέρι του για να φτιαχτεί το χέρι (και το κεφάλι) του Υιού του. Για την ακρίβεια του αγάλματος του Υιού Του.

Επισκευές γίνονται λοιπόν στο περίφημο άγαλμα του Ιησού που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στους λόφους πάνω από το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Σε μια πρόσφατη ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα, περίπου 40.000 αστραπές (!) κατακεραύνωσαν το τεράστιο άγαλμα με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές στα χέρια αλλά και το κεφάλι.
Και τώρα, τολμηροί τεχνίτες πρέπει να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του 40μετρου αγάλματος για να το επισκευάσουν (για να μην πούμε για το ύψος που βρίσκεται το άγαλμα πάνω από την επιφάνεια.

Το μνημείο εγκαινιάστηκε το 1931 και το 2010 του έγινε μια πλήρης αναστήλωση και ανάπλαση 4 εκατομμυρίων δολαρίων.


