Τον χτύπησε κεραυνός και έζησε!

Ο Anthony Clarke είναι πλέον βέβαιος για την καλή του τύχη. Πριν λίγες μέρες και καθώς εργαζόταν σε ένα χώρο με σιταποθήκες στην περιοχή Cleve της χερσονήσου Eyre της νότιας Αυστραλίας, τον χτύπησε κεραυνός.

Ο 26χρονος άνδρας έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του, αλλά εκείνη η μέρα θα του μείνει σίγουρα…αξέχαστη. Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, ένα ασθενοφόρο τον μετέφερε στο τοπικό νοσοκομείο αλλά ο Clarke δε θυμάται τίποτα παρά μόνο αφότου ξύπνησε στο θάλαμο ασθενούς όπου νοσηλευόταν.

Τα σημάδια από εγκαύματα στο λαιμό και στο χέρι του αποδείκνυαν ωστόσο του λόγου το αληθές. Επίσης, ο κεραυνός κατέστησε μερικώς κωφό τον άτυχο άνδρα λόγω της διάτρησης τυμπάνου που προκλήθηκε, όμως οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι πως σύντομα θα αποθεραπευτεί πλήρως. Ο Clarke εργάζεται ως χειριστής οχημάτων και δηλώνει πως ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Αν και θα ευχόταν να έχει την τύχη ενός συμπατριώτη του, του Michael Seccafien. Ο εν λόγω κύριος, την ίδια μέρα, γλίτωσε για μόλις δύο μέτρα το χτύπημα ενός κεραυνού κι αυτό μόνο και μόνο επειδή ξεφόρτωνε εκείνη τη στιγμή το τρακτέρ του. Ο κεραυνός χτύπησε το όχημά του και έφτασε στο έδαφος, δημιουργώντας στην τσιμεντένια πλάκα μια αρκετά μεγάλη τρύπα…