Συμπαράσταση από τους ακροδεξιούς της Αυστραλίας στη Χρυσή Αυγή

Με ανακοίνωσή του το μικρό ακροδεξιό κόμμα της Αυστραλίας Australia First Party εκφράζει την συμπαράστασή του προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Στην ίδια ανακοίνωση το Australia First Party που έλαβε μόλις 7.412 ψήφους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της Αυστραλίας (0.1%) καλεί τους Έλληνες να ταχθούν κατά του πολυπολιτισμού.

"Πολυπολιτισμός σημαίνει παγκοσμιοποίηση και θάνατος των παραδοσιακών μας αξιών και συρρίκνωση του βιοτικού μας επιπέδου υπέρ των μονοπωλίων" τονίζεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ, όπου υπογραμμίζεται ότι " οι Έλληνες ήρθαν στην Αυστραλία για ένα νέο ξεκίνημα, δημιούργησαν μια εύπορη κοινότητα αλλά τώρα βλέπουν οι κόποι τους να απειλούνται από τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση με φτηνές εισαγωγές από την Ασία, κλείσιμο των εργοστασίων, στα ύψη οι τιμές των σπιτιών, ανεργία, έγκλημα, ναρκωτικά, ασθένειες, διαφθορά κλπ".

Στην ανακοίνωση στηλιτεύονται οι ομογενείς-ορισμένοι μάλιστα επώνυμα- που διακρίνονται στην αυστραλιανή κοινωνία και τονίζεται ότι "θα πρέπει να ξανακερδίσουμε την Αυστραλία και να κυριαρχήσουν και πάλι οι αξίες της χριστιανικής πίστης και της Ορθόδοξης εκκλησίας".