Τζιχαντιστές γονείς φιλούν τις κόρες τους πριν τις στείλουν να ανατιναχτούν!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Τζιχαντιστές γονείς φιλούν για τελευταία φορά τις δυο κόρες τους πριν τις στείλουν σε αποστολή αυτοκτονίας! Τα κοριτσάκια, πιστεύεται πως ήταν 7 και 9 ετών. 

Στο βίντεο που δημοσιεύουν διεθνή μέσα, δείχνει έναν μουσάτο άντρα και μια γυναίκα με μπούργκα να αποχαιρετούν τα δυο ανήλικα κορίτσια πριν τα στείλουν σε αποστολές. Επιπλέον, σε άλλα καρέ, φαίνεται ο άντρας που χειρίζεται την κάμερα να νουθετεί τα κορίτσια στο πως να φέρουν εις πέρας μια τέτοια αποστολή

Η μαυροφορεμένη μητέρα, φιλά τρυφερά τα χέρια των παιδιών της καθώς αυτά βρίσκονται μέσα σε ένα άδειο από έπιπλα δωμάτιο, με μόνα "διακοσμητικά" στοιχεία μια ασπρόμαυρη σημαία. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το 7χρονο κορίτσι φέρεται ότι εισήλθε σε ένα αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, και με την πρόφαση ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, ανατινάχτηκε από βόμβα που ενεργοποιήθηκε με τηλεχειριστήριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Δεκεμβρίου και από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρεις αξιωματικοί. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση, αλλά τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο πατέρας της άτυχης 7χρονης είναι μέλος της Jabhat Fateh al-Sham παρακλάδι της Αλ-Κάιντα.