Έφηβοι μετέδωσαν με livestreaming το αμοκ τους πριν αυτοκτονήσουν

Ένα σοκαριστικό βίντεο

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στο οποίο δυο έφηβοι εμπλέκονται σε περιστατικό με πυροβολισμούς με δυνάμεις της αστυνομίας, πριν στρέψουν τα όπλα τους στους εαυτούς τους.

Τα 15χρονα σχολιαρόπαιδια από το Pskov της βορειοδυτικής Ρωσίας, αφού το έσκασαν από τα σπίτια τους, στη συνέχεια αποφάσισαν να καταγράψουν με livestream την ιδιαίτερα σοκαριστική πράξη τους - άνοιξαν πυρ κατά των ένστολων και ακολούθως αυτοκτόνησαν! 

Το αγόρι, ονόματι Denis Muravyov, φέρεται να πυροβόλησε τη μητέρα της κοπέλας του, katya, κατά τη διάρκεια μιας αντιδικίας τους και στις επόμενες στιγμές που ακολούθησαν το ζευγάρι άρχισε να κινηματογραφεί τις πράξεις του μεταδίδοντας live στο Periscope από το εσωτερικό του εξοχικού του πατριού της νεαρής όπου εισέβαλαν. 

Στο απόσπασμα, δυνάμεις της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει το σπίτι όπου έχει καταφύγει το ζευγάρι μετά το περιστατικό, όπου ο Denis κοιτάζει από το παράθυρο και χαμογελαστός αρχίζει και ρίχνει με το όπλο που κρατά στα χέρια του, στοχεύοντας σε ένα βαν της αστυνομίας. Σε κάποιο σημείο του βίντεο, ο ανήλικος λέει ότι έχει πυροβολήσει και σκοτώσει δυο σκυλιά στο χωριό όπου βρίσκονται και σε άλλο καρέ πετάει μια συσκευή τηλεόρασης από το παράθυρο. Όπως γράφει το BBC, το απίστευτο αμόκ του ζευγαριού, πιθανότατα να οφείλεται και στις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που κατανάλωσαν -μπουκάλια με οινοπνευματώδη ήταν ορατά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι ένστολοι δεν ανταπέδωσαν τα πυρά, αλλά επιχείρησαν να μεταπείσουν τα παιδιά να παραδοθούν. Αντ΄αυτού, οι δυο νέοι αποφάσισαν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους.

Η Ρωσική Διερευνητική Επιτροπή σε ανακοίνωσή της, ανέφερε σχετικά: "Δυο ένοπλοι 15χρονοι έφηβοι, ταμπουρώθηκαν σε ένα σπίτι στον οικισμό Strugy Krasnye. Αξιωματικοί της επιβολής του νόμου, διαπραγματεύτηκαν μαζί τους για αρκετή ώρα, εντούτοις, μάταια. Αργότερα, οι έφηβοι σταμάτησαν να ανταποκρίνονται". Οι αρχές σημείωσαν όταν τα άψυχα σώματα των νεαρών, έφεραν σημάδια αυτοχειρίας και πως αρχικά το 15χρονο αγόρι πυροβόλησε το κορίτσι πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα. 

Ο 15χρονος, στην τελευταία του ανάρτηση στο διαδίκτυο (Lenta.ru) πριν την τραγωδία, έγραψε "Σ΄αγαπώ, αλλά δεν πρόσεξες το πόσο μου κατέστρεψες το μυαλό και τη ζωή μου. Αντίο σε όλους, φίλοι, οικογένεια και γνωστοί. Μην ανησυχείτε, θα φύγω με στιλ. Καλή τύχη σε όλους και παρακαλώ μη φοβάστε να ζήσετε όπως θέλετε... Η ζωή είναι για διασκέδαση... Σας αγαπώ".