Αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνον σε διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ!

Χιλιάδες οργισμένοι άνθρωποι στους δρόμους. Νιώθουν αγανακτισμένοι, αδικημένοι... Φωνάζουν, διαμαρτύρονται... συγκρούονται με την αστυνομία... πέφτουν δακρυγόνα...

Και όμως, οι διαδηλωτές με τις... ομπρέλες, οι χιλιάδες άνθρωποι που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις του Χονγκ Κονγκ, δεν ξεχνούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και κοινωνικής συμβίωσης.

Δυστυχώς, μόνον στο Χονγκ Κονγκ θα μπορούσαν να συμβούν αυτά!

Διαβάστε: Γιατί συμβαίνουν τα βίαια επεισόδια στο Χονγκ Κονγκ

Κάνοντας το homework σου!

Μπορεί οι φοιτητές να είναι η "εμπροσθοφυλακή" και οι διαδηλωτές που επιδεικνύουν το μεγαλύτερο ζήλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αμελούν το διάβασμα και το homework τους!

"Συγγνώμη που στήνουμε οδοφράγματα και σας ταλαιπωρούμε"

Γιατί όταν διαδηλώνεις υπέρ της δημοκρατίας, θα ήταν λίγο παράδοξο να θες να τους υποβάλλεις όλους σε μια ταλαιπωρία και μάλιστα χωρίς να ζητήσεις μια συγγνώμη. Έτσι, μπορεί να στήνουν οδοφράγματα αλλά ζητούν και "συγγνώμη για την ταλαιπωρία".

Πολεμικές τέχνες αλα Karate Kid ενάντια στα... δακρυγόνα!

Οι ομπρέλες έγιναν το χαρακτηριστικό σύμβολο των διαδηλώσεων στο Χονγκ Κονγκ. Οι διαδηλωτές τις χρησιμοποιούν με μαεστρία επιπέδου... πολεμικής τέχνης για να προστατευτούν από τα δακρυγόνα. Ενώ έτσι δεν τους σκιάζει, ούτε η βροχή!

Έγνοια για τους συντρόφους-διαδηλωτές

Μια διαδηλώτρια κυκλοφορεί με νεράκι και ψεκάζει τους διαδηλωτές που ζεσταίνονται ή έχουν ιδρώσει.

Να μην πατάς στο γρασίδι επειδή το γράφει η πινακίδα!

Ο τίτλος μιλά από μόνος του!

Να μην αφήνεις πίσω σκουπίδια

Και αφού διαδήλωσαν και κατέθεσαν τη δυσαρέσκεια και την αντίρρησή τους, μαζεύουν τα σκουπίδια που έκαναν, καθαρίζουν τους δρόμους, κάνουν ακόμη και ανακύκλωση!

Ενώ τακτοποιούν και τις ομπρέλες τους μέχρι την επόμενη διαδήλωση! 

Με φωτογραφίες από Reuters, BBC, Bloomberg