New Article

ΜΟΔΑ ΣΤΥΛ

Τι φορέματα να προτιμάτε εάν έχετε φαρδείς ώμους!

Το τέλειο φόρεμα για εσάς!

Το βασικό κριτήριο όταν επιλέγουμε τα ρούχα μας είναι να κρύβει τα σημεία που έχουμε ατέλειες και παράλληλα να τονίζει τα δυνατά μας σημεία. Εάν λοιπόν έχετε φαρδείς ώμους ίσως μερικές φορές να νιώθετε σαν επαγγελματίας κολυμβήτρια και να μην αισθάνεστε όμορφα.  Το μυστικό είναι να επιλέξετε ένα σημείο του σώματός σας που λατρεύετε και να βρείτε το κατάλληλο ρούχο που θα το αναδείξει. Εάν πιστεύετε πως το δυνατό σας σημείο είναι το μπούστο σας επιλέξετε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, εάν είναι τα πόδια σας δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα mini. Ίσως να νιώθετε άβολα με τους ώμους σας, όμως εάν έχετε μια όμορφη γυμνασμένη πλάτη, τα καλά νέα είναι ότι ο ανδρικός πληθυσμός δε θα τραβήξει το βλέμμα του από πάνω σας. Θέλετε να μάθετε ποια φορέματα να επιλέγετε ώστε να νιώθετε άνετα και sexy;

Δείξτε τα πόδια σας

Επιλέξτε ένα κοντό φόρεμα που θα αναδείξει τα υπέροχα πόδια σας και παράλληλα θα τραβήξει την προσοχή στο κάτω μέρος του σώματός σας. Φροντίστε το κόψιμο του φορέματός σας να κάνει τη μέση σας να φαίνεται πιο λεπτή ώστε και οι ώμοι σας να φαίνονται μικρότεροι. Εάν θέλετε να τονίσετε τις καμπύλες σας επιλέξτε το φόρεμα σας το οποίο να εφαρμόζει όμορφα πάνω σας, εάν όμως θέλετε κάτι κομψό, το skater φόρεμα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Δείξτε την πλάτη σας

Τα φορέματα που αφήνουν να φανεί η πλάτη είναι θηλυκά και sexy. Πειραματιστείτε με το μήκος του φορέματος ωστόσο εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα μέχρι το γόνατο και ίσως και μακρύτερο.

Δείξτε το μπούστο σας

Τα φορέματα με μεγάλο ντεκολτέ με ή χωρίς μανίκια είναι ιδανικά για εσάς. Ανάλογα με το πόσο βαθύ είναι το ντεκολτέ θα πρέπει να επιλέξτε και το μάκρος. Αποφύγετε τα mini γιατί θα δείχνουν φθηνά. Μπορείτε επίσης να προσανατολιστείτε σε ένα maxi φόρεμα δροσερό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.