New Article

ΜΟΔΑ ΣΤΥΛ

Πώς να φορέσετε τη maxi φούστα!

Μπορεί να την έχετε συνδέσει με τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις κι όμως η maxi φούστα είναι το απόλυτο κομμάτι και το χειμώνα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τη φορέσετε με ένα ή δύο καλσόν, ένα ζεστό πουλόβερ και το χρώμα της να είναι πιο χειμωνιάτικο , όπως το μπορντό. Θέλετε να μάθετε τρεις στυλάτους τρόπους να τη φορέσετε;

Συνδυάστε τη σκουρόχρωμη maxi φούστα σας με μια μακρυμάνικη ριγέ μπλούζα και από πάνω το δερμάτινο jacket σας. Ολοκληρώστε το look σας με τις ankle boots, μία oversized τσάντα και δώστε λάμψη στο σύνολο με μερικά χρυσά αξεσουάρ.

Για ένα πιο κομψό ντύσιμο συνδυάστε τη φούστα σας με ένα πουλόβερ, από πάνω φορέστε το παλτό σας, το οποίο ιδανικά έχει ένα faux γούνινο γιακά και ολοκληρώστε το look σας με ένα τις μπότες ιππασίας σας και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας.

Για ένα πιo trendy look συνδυάστε τη maxi φούστα σας με ένα cropped πουλόβερ και το δερμάτινο jacket σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τα αρβυλάκια σας, ένα floral φουλάρι στο λαιμό σας και ένα μάλλινο σκουφάκι.