New Article

ΜΟΔΑ ΣΤΥΛ

Το πλεκτό φόρεμα

Εάν αναζητάτε κάτι απλό, το οποίο όμως είναι και κομψό τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με το πλεκτό φόρεμα. Αυτό το φόρεμα είναι ιδιαίτερα άνετο, ευέλικτο και συνδυάζοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε; Σας προτείνουμε τρεις στυλάτους τρόπους.

Προτιμήστε το φόρεμά σας να είναι σε μια σκούρα απόχρωση για να μπορείτε να το συνδυάζετε πιο εύκολα. Φορέστε λοιπόν το πλεκτό σας φόρεμα με ένα printed κολάν, μία oversized  πλεκτή ζακέτα και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι flat μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, ένα πλεκτό σκουφάκι και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας.

Για ένα υπέροχο casual look συνδυάστε το φόρεμά σας με ένα καλσόν σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το πράσινο, το στενό και κοντό denim μπουφανάκι σας και ολοκληρώστε το look σας με τα αρβυλάκια σας και ένα φουλάρι με prints.

Τέλος, στη βραδινή σας έξοδο φορέστε το με ένα μαύρο οπάκ καλσόν, τις ψηλοτάκουνες ankle boots και ολοκληρώστε το look σας με το δερμάτινο jacket σας και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.