Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για το κατοικίδιό σας!

 

Κανονίζετε τις αγορές σας για τα Χριστούγεννα; Στη λίστα με τα δώρα μην ξεχάσετε να προσθέσετε και εκείνα για τους... τριχωτούς σας φίλους! Δείτε τι δώρο να επιλέξετε ανάλογα με το κατοικίδιό σας!

 

Για αυτούς που προσέχουν τη στοματική τους υγιεινή...

 

...σετ περιποίησης δοντιών!

Tip: Η στοματική υγιεινή των σκυλιών είναι κάτι που συχνά παραβλέπεται αλλά αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για τη συνολική υγεία του σκύλου. Περίπου το 85% των σκύλων ηλικίας άνω των 4 υποφέρουν από κάποια μορφή περιοδοντίτιδας, μια επώδυνη κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των δοντιών και σοβαρή μόλυνση. Τα καλά νέα; Όλα αυτά μπορούν να προληφθούν με το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών.

 

Για αυτούς που έχουν αδυναμία στις λιχουδιές...

 

...μπισκότα ειδικά για σκυλιά!

Tip: Παρόλο που τα απολαμβάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση, τα γλυκά αποτελούν απαγορευμένους πειρασμούς για τους σκύλους ενώ η σοκολάτα μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσει στο σκυλί ακόμα και θάνατο. Επιλέξτε να του δίνετε μια λιχουδιά Pedigree, ειδική για σκυλιά, ακόμα και μετά το βούρτσισμα.

 

Για τους ατημέλητους...

...σετ περιποίησης σκυλιών για απαλό τρίχωμα!

Tip: Είναι αηδιαστικό να πρέπει να καθαρίσεις τις τρίχες από τη βούρτσα μετά το βούρτσισμα του σκύλου. Δοκιμάστε πριν χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα να τοποθετήσετε ένα καλσόν περνώντας μέσα του τα δοντάκια της βούρτσας και εφαρμώζοντάς το στον πάτο του. Όταν τελειώσετε με το βούρτσισμα, απλώς αφαιρέστε το καλσόν.

 

Για τους ευέξαπτους...


 

...περιλαίμια και οδηγοί σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Tip: Μην αφήνετε ποτέ το σκύλο να προηγείται από εσάς στη βόλτα. Όταν ο σκύλος περπατάει μπροστά σας, πιστεύει ότι είναι ο «αρχηγός της αγέλης» κάτι που οδηγεί σε προβλήματα συμπεριφοράς.

 

Για τους αριστοκράτες...


 

...γκουρμέ λιχουδιές με γεύσεις όπως σολωμός, γαρίδα, πέστροφα και κουνέλι!

Tip: Μία γάτα δεν μπορεί να ζήσει μόνο τρώγοντας τόνο σε όλη της τη ζωή τόνο επειδή ο τόνος δεν έχει ταυρίνη, συστατικό απαραίτητο για την καλή της υγεία.

 

Για τους κρυουλιάρηδες...


 

...Ferplast Θερμαινόμενο Μαξιλάρι

Tip: Η φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος σε μια γάτα είναι μεταξύ 38 και 39 βαθμών Κελσίου.

 

Για όσουν έχουν αδυναμία στα ποντίκια...

 

...παιχνίδια για γάτες σε σχέδια που θα λατρέψουν

Tip: Oι γάτες δραστηριοποιούνται μετά τη δύση του ηλίου, πολλές φορές εισέρχονται σε φάση αυξημένης δραστηριότητας με παιχνίδια όλο το βράδυ και νωρίς το πρωί, κάτι που στους ανθρώπους δεν φαίνεται φυσιολογικό.