Η πιο ωραία γυναίκα του Mundial!

Η πιο ωραία γυναίκα του Mundial!

"Πολλά και διαφορετικά πράγματα με κάνουν να αισθάνομαι sexy. Μερικές φορές είναι απλά ένα μανικιούρ ή όταν αγοράζω καινούργια εσώρουχα ή όταν ακούω μια φιλοφρόνηση από ένα άνδρα στο δρόμο. Αλλά νομίζω ότι για να αισθανθείς sexy απλά χρειάζεσαι το σωστό πρόσωπο δίπλα σου που θα σε ολοκληρώνει και θα σε κάνει να αισθάνεσαι sexy", έχει πει η Irina Shayk. H εντυπωσιακή Ρωσίδα έχει δει το όνομα της να φιγουράρει στις λίστες με τις πιο sexy γυναίκες στον κόσμο, έχει στο πλάι της τον αστέρα του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo και σίγουρα θα είναι η πιο όμορφη γυναίκα που θα βρεθεί στο Mundial!

Η Irina Shaykhlislamova γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1986 στην πόλη Yemanzhelinsk της Ρωσίας. Σε ηλικία 6 χρόνων άρχισε να παίζει πιάνο και στα 9 της οι γονείς της την έγραψαν σε μουσικό σχολείο. Στα 14 έχασε τον πατέρα της από πνευμονία και η μητέρα της αναγκάστηκε να κάνει πολλές δουλειές προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει σε εκείνη και στα δύο αδέρφια της όλα όσα χρειάζονταν. Μετά την αποφοίτησή της η Irina αποφάσισε να σπουδάσει marketing ωστόσο το 2004 κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου ταξιδιού από το Chelyabinsk στη Μόσχα με το τρένο την προσέγγισε ένας ατζέντης και της πρότεινε να ασχοληθεί με το modeling. Η Shayk υπέγραψε συμβόλαιο με το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Traffic και το 2007 επελέγη να φωτογραφηθεί για την περιβόητη έκδοση του Sports Illustrated με τα μαγιό.

Μετά την εμφάνισή της στο περιοδικό ακολούθησαν δεκάδες προτάσεις. Αφού συμφώνησε με την Intimissimi και την La Perla, υπέγραψε συμβόλαια με τη Lacoste, τη Guess? και τη Victoria’s Secret.

Το 2010 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για εκείνη. Ήρθε το πρώτο εξώφυλλο στο περιοδικό Ocean Drive και ακολούθησαν τα GQ και Elle ενώ η καμπάνια για την Armani Exchange Άνοιξη- Καλοκαίρι 2010 στη συνέχεια την έφερε κοντά με τον Cristiano Ronaldo. Το λαμπερό ζευγάρι τράβηξε πάνω του όλη την προσοχή και η Irina πόζαρε γυμνή για την ισπανική έκδοση του GQ, κόβοντας την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού.

Το 2011 μπήκε τέλεια για εκείνη καθώς τον Ιανουάριο πόζαρε για το εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του Glamour, ενώ το Φεβρουάριο, ο David Letterman ανακοίνωσε στην εκπομπή του ότι θα είναι το Cover Girl του Sports Illustrated Swimsuit Edition. Εξίσου εξαιρετικές χρονιές ήταν για εκείνη και το 2012 και το 2013 ενώ φέτος πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη καθώς πρόκειται να υποδυθεί τη σύζυγο του Ηρακλή στην ταινία "Hercules". 

Η Irina έχει έντονη φιλανθρωπική δράση. Χρηματοδοτεί ένα μαιευτήριο στην πατρίδα της, έχει βοηθήσει με την αδερφή της να φτιαχτεί η παιδιατρική πτέρυγα στο τοπικό νοσοκομείο ενώ στηρίζει την οργάνωση Pomogi, η οποία παρέχει φροντίδα σε άρρωστα παιδιά.