Χαίντι Μόνταγκ: 10 πλαστικές επεμβάσεις μετά!

Λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατο του, ο πλαστικός χειρούργος Frank Ryan μίλησε για το αμφιλεγόμενο  make-over, της Χαίντι Μόνταγκ. Μετά από 10 συνολικά αισθητικές επεμβάσεις που έκανε η εικοσιτρίαχρονη, ο Frank Ryan είπε: ‘’μέχρι την ημέρα της επέμβασης, είχα μια λίστα αισθητικών επεμβάσεων από το πάτωμα έως το ταβάνι. Από ένα σημείο και μετά το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν καθαρά δική της απόφαση, και το ρίσκο φυσικά αυξάνεται όσο αυξάνεται ο αριθμός των επεμβάσεων.  Δείτε σε ποιες πλαστικές επεμβάσεις υποβλήθηκε η Χαίντι Μόνταγκ για να έχει την σημερινή της εμφάνιση.

Λιποαναρρόφηση: έγινε στα σημεία των μηρών , της μέσης και της κοιλιάς.

Ενέσεις Λίπους: από την λιποαναρρόφηση που έγινε, απομονώθηκε το λίπος και επανατοποθετήθηκε στους γλουτούς

Αύξηση στήθους: αν και είχε υποβληθεί παλαιότερα σε αύξηση στήθους, επέλεξε να το ξανακάνει…αυτή τη φορά ακόμα μεγαλύτερο.

Mini Lifting Φρυδιών: για μια εικοσιτρίαχρονη, αυτή η επέμβαση είναι εκτός συζήτησης, αλλά η ανόρθωση της «ουράς» του φρυδιού δίνει πιο εξωτικό βλέμμα.

Διόρθωση των «πεταχτών» αυτιών: ίσως η πιο επίπονη επέμβαση.

Πλαστική στο πιγούνι: αν αυτό το σημείο είναι έντονο δίνει μια πιο αντρική όψη στο πρόσωπο. Στην περίπτωση της, το σμίλεψαν μέχρι να έρθει στο σχήμα και το πάχος που έπρεπε.

Λιποαναρρόφηση λαιμού: χρησιμοιώντας την ίδια τομή για την πλαστική στο πιγούνι, αφαιρέθηκε το λίπος ώστε να δώσει πιο έντονες γωνίες στο πρόσωπο.

Ρινοπλαστική: έγινε σμίκρυνση τους πλάτους της γέφυρας της μύτης καθώς και της άκρης της.

Ενέσεις botox: χρησιμοποιήθηκαν στο μέτωπο

 Και το αποτέλεσμα:

 

 

Η ολική της ανανέωση στοίχισε περίπου 90.000 δολάρια, συνολικά η επέμβαση διήρκεσε 10 ώρες. Η Μονταγκ έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για 7 επίπονες εβδομάδες…