Lifting βραχιόνων: μια πλαστική επέμβαση σε άνοδο!

Μπορεί το πρόσωπο να αποτελεί μείζον σημείο φροντίδας και ενδιαφέροντος και φυσικά πρώτη εικόνα για τα σημάδια του χρόνου πάνω μας, όμως υπάρχουν και άλλα σημεία κλειδιά που καταδεικνύουν την ηλικία.Αυτό μπορεί να είναι φανερό είτε με την εμφάνιση ρυτίδων, είτε χαλάρωσης ή εναπόθεσης περισσότερου λίπους. Ένα τέτοιο σημείο είναι και οι βραχίονες. Στην πάροδο μιας δωδεκαετίας, έρευνες έδειξαν, άνοδο στην πλαστική επέμβαση με στόχο την ανόρθωση των μπράτσων.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Πλαστικών Χειρούργων, το 2012 πάνω από 15, 000 ανορθώσεις βραχιόνων πραγματοποιήθηκαν στις Η.Π.Α., δίνοντας αύξηση από 300 σε 2000.

Η επέμβαση αυτή περιλαμβάνει την αναδιαμόρφωση του κάτω μέρους του μπράτσου, από την αρχή του μέχρι και τον αγκώνα. Η ηλικία, η αύξηση βάρους, η κληρονομικότητα μπορεί να συντελέσουν στην χαλάρωση του δέρματος σε αυτό το σημείο. Η γυμναστική μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την εικόνα αυτή παρόλα αυτά δεν μπορεί να εξαλείψει το πλεονάζον και χαλαρό δέρμα και την υψηλή εναπόθεση λίπους στα μπράτσα.

Οι γιατροί σημειώνουν ότι δεν υπάρχουν ένας απλά λόγος που οφείλεται αυτή η πρόσφατη αύξηση, πέρα από ότι πλέον οι γυναίκες επικεντρώνουν την προσοχή τους περισσότερο στα χέρια των θηλυκών celebrities, με πολλές από αυτές να ζητάνε από τον πλαστικών τους τα χέρια της πρώτης κυρίας Michele Obama και μετά της Jennifer Aniston.

Διαβάστε επίσης:

"Γιατρέ μου φτιάξε μου μπράτσα σαν της Μισέλ"