Fraxel restore:Dual: Εξαλείφει τις “επίμονες” λευκές ραγάδες του δέρματος

Οι ραγάδες/ραβδώσεις είναι γραμμικές δερμο-επιδερμικές ατροφίες που προέρχονται από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ως αποτέλεσμα της ρήξης ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Εμφανίζονται συχνότερα στην περιοχή της κοιλιάς, του στήθους, στους μηρούς, στους γλουτούς και στους βραχίονες. Μπορεί να τις αποκτήσατε επειδή το δέρμα σας δεν είναι πολύ ελαστικό ή να εμφανίστηκαν εξαιτίας ορμονικών διαταραχών, αυξομειώσεων του βάρους, ακόμη και λόγω στρες.

Στο παρελθόν, η αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων γινόταν με διάφορες μεθόδους, όπως δερμοαποξέσεις, οι οποίες είχαν επιπλοκές και πολύ φτωχά αποτελέσματα.

Η επιστήμη προχώρησε, αφήνοντας πίσω τις παλιές επίπονες και αναποτελεσματικές μεθόδους.

Το Fraxel restore:Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για το σώμα, το οποίο προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore:Dual αντιμετωπίζει επιτυχώς τις ραβδώσεις/ραγάδες, καθώς είναι σε θέση να διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου και συγχρόνως να ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα με ήπιας μορφής απολέπιση.

Στο παρελθόν οι θεραπείες για τις ραγάδες περιλάμβαναν τοπική ρετινοειδή θεραπεία, χημικό ξεφλούδισμα της επιδερμίδας, καθώς και παλμική Dye Laser θεραπεία. Όλες αυτές οι θεραπείες, είχαν φτωχά αποτελέσματα, πράγμα απογοητευτικό τόσο για τον ασθενή όσο και για το γιατρό.

Η θεραπεία Fraxel restore:Dual έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και την προτιμούν πολλές γυναίκες και άνδρες, σε όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι:

  • Εφαρμογή της θεραπείας σε μεγαλύτερο βάθος.
  • Γρηγορότερα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των χρωστικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας.
  • Εφαρμογή της θεραπείας σε όλο το σώμα.
  • Μικρότερη χρονική διάρκεια της θεραπείας με μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore:Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανά­γκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3 – 5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

www.neotis.gr