Visia Complexion Analysis: Σύστημα ανάλυσης του τύπου και των αναγκών του δέρματος

Το Visia Complexion Analysis είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα διάγνωσης και ανάλυσης του τύπου και της υφής της επιδερμίδας, του χορίου και του υποδέρματος. Το σύστημα Visia "σκανάρει" το δέρμα, καταγράφοντας όλες τις οπτικές πληροφορίες μέσω μιας πολυφασματικής απεικόνισης και ανάλυσης οκτώ τομέων που επηρεάζουν την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδα σας.

To σύστημα Visia αναλύει τη χροιά της επιδερμίδας σας και καταγράφει την υφή του δέρματος, το μέγεθος των πόρων, την παρουσία πορφυρίνων (ένδειξη βακτηρίων), τη φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ρυτίδες. Εκτιμά ποσοτικά τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας σας, συγκρίνοντάς τα με αντίστοιχα ατόμων του ίδιου φύλου, ηλικίας και τύπου δέρματος με εσάς. Η διαδικασία είναι ασφαλής και ολιγόλεπτη και βασίζεται σε μία συσκευή τελευταίας τεχνολογίας συνδεδεμένη με υπολογιστή, η οποία χρησιμοποιεί τα πλέον εξελιγμένα φωτογραφικά φίλτρα απεικόνισης (φίλτρα πολωτικά, UV, cross, standard).

Βάσει των διαγνωστικών αποτελεσμάτων του Visia, το επιστημονικό προσωπικό προετοιμάζει το πρόγραμμα προσωπικής φροντίδας και αναζωογόνησης του δέρματός σας και επιλέγει την κατάλληλη θεραπεία για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Τα αποτελέσματα του Visia σας δίνονται σε μορφή έντυπης αναφοράς – ανάλυσης μαζί με την ιατρική γνωμάτευση και τη θεραπεία την οποία θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Η πρώτη διαγνωστική έκθεση – ανάλυση του συστήματος Visia θα αποτελέσει τη βάση αξιολόγησης της προόδου της θεραπείας σας. Επιπλέον, καθώς οι θεραπείες σας εξελίσσονται το σύστημα Visia παρακολουθεί τις αλλαγές του δέρματός σας και την αποτελεσματικότητα του προγράμματος προσωπικής σας φροντίδας με συμπληρωματικές διαγνωστικές αναλύσεις.

Το Visia Complexion Analysis είναι ο πλέον εύκολος και έγκυρος τρόπος για μία τεκμηριωμένη, αντικειμενική αξιολόγηση του τύπου και των αναγκών του δέρματός σας.

www.neotis.gr