Fraxel restore: η κορυφαία θεραπεία που εξαλείφει τα σημάδια και τις ουλές της ακμής

Το Fraxel restore: Dual είναι η πλέον υποσχόμενη εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, συμβάλλοντας στην άμεση ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser με τεχνολογία κλασματικής φωτοθερμόλυσης για το πρόσωπο, το οποίο προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας τα αλλοιωμένα κύτταρα, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας

Η τεχνολογία Fraxel restore: Dual είναι η ουσιαστική τεχνολογική απάντηση για στίγματα και ουλές ακμής, καθώς συμβάλλει στην παραγωγή καινούριων, υγιών επιδερμικών κυττάρων. Σε αντίθεση με τα λοιπά laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες που εξαλείφουν τα αλλοιωμένα κύτταρά του. 

Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το δέρμα, κάνοντάς το πιο νεανικό, φρέσκο και υγιές. Πλέον, όμως, τo gold standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης εξελίχθηκε και ενισχύθηκε. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση. Έτσι μπορούμε να έχουμε συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό θα προσαρμόσει τη θεραπεία Fraxel restore: Dual ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε χρονικό διάστημα 3–5 συνεδριών, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος ενδείκνυνται ακόμη και λιγότερες θεραπείες.

Η θεραπεία Fraxel restore: Dual έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και την προτιμούν πολλές γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο.

www.neotis.gr