Λείανση και σύσφιξη δέρματος χωρίς νυστέρι!

To σύστημα Accent με την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (Unipolar RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του σώματος σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.

Πώς λειτουργεί το σύστημα Accent;

Οι ραδιοσυχνότητες διασπούν τα λιποκύτταρα χρησιμοποιώντας θερμότητα, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στη λεμφική παροχέτευση και την ενίσχυση της πυκνής δομής του κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους συρρικνώνονται, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες ενδείκνυνται για όλους εκείνους που βρίσκονται ήδη κοντά στο ιδανικό τους βάρος και, ενώ ασκούνται και προσέχουν τη διατροφή τους, το σώμα τους χρειάζεται επιπλέον βοήθεια.

Το σύστημα Accent συσφίγγει το σώμα χωρίς τομές, βελόνες και αναισθησία

Πότε ενδείκνυται η χρήση του συστήματος Accent;

Το σύστημα Accent ενδείκνυται σε περιοχές με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση και μπορεί άφοβα να εφαρμοστεί σε όλους, με εξαίρεση κάποιες ιατρικές περιπτώσεις όπως βηματοδότης, μεταλλικό εμφύτευμα, λάμα, καθώς και ασθένειες του συνδετικού ιστού.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα πιο βαθιά επίπεδα του ιστού θερμαίνονται, ενώ τα επιφανειακά προστατεύονται από συνεχή ψύξη. Ο χρόνος θεραπείας κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και το στόχο θεραπείας, από 20 έως 50 λεπτά.

Το σύστημα Accent παρέχει ορατά αποτελέσματα, επειδή είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση "διπλού στρώματος". Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη.

Μέσω της βελτίωσης της όψης του φλοιού πορτοκαλιού και του τοπικού πάχους, το Accent βελτιώνει το περίγραμμα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, παρέχοντας, έτσι, σφριγηλούς μηρούς, γλουτούς και κοιλιά. Με τη χρήση της unipolar ραδιοσυχνότητας επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα στο λεπτό, χαλαρό και πλαδαρό δέρμα στα μπράτσα, την κοιλιά και τους προσαγωγούς.

Άνετα και χωρίς πόνο μπορείτε να αποκτήσετε ένα επίπεδο στομάχι, να λεπτύνετε τους γοφούς και τους μηρούς σας, να τονίσετε ή να συσφίξετε τα άνω άκρα.

Με αυτή την καινοτόμο θεραπεία, θα αισθανθείτε το σώμα σας να αναδιαμορφώνεται. Για εμφανή αποτελέσματα, το ιατρικό προσωπικό σας συστήνει 6-8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2-3 εβδομάδων ανάλογα με τη θεραπεία. Στην περίπτωση της έντονης χαλάρωσης, οι βαθιές δομικές αλλαγές των ινών απαιτούν περισσότερο χρόνο και το τελικό αποτέλεσμα έρχεται μετά το πέρας των συνεδριών.

Καθώς η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελονών ή αναισθησίας και δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας.

www.neotis.gr