Αποκτήστε πρόσωπο φρέσκο και λείο με τη νέα θεραπεία Liquid Lift

Όταν είμαστε νέοι, το πρόσωπό μας είναι φρέσκο, γεμάτο, λείο και απαλό. Τι συμβαίνει όμως με το πέρασμα του χρόνου;

Μειώνεται η ποσότητα του υποδόριου λιπώδους ιστού στα ζυγωματικά και τα εναπομείναντα "μαξιλαράκια" λίπους, στα όποια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η στήριξη του προσώπου, αρχίζουν με τη βοήθεια της βαρύτητας να μετατοπίζονται προς τα κάτω. Αυτό έχει ως συνέπεια τα σχηματισμένα ζυγωματικά να εξαφανίζονται και στη θέση τους να δημιουργούνται βαθουλώματα ενώ οι σακούλες των κάτω βλεφάρων δείχνουν εντονότερες. Οι ρινοπαρειακές αύλακες γίνονται βαθύτερες και, σε συνδυασμό με τη μείωση των ελαστικών ινών του δέρματος και τη χαλάρωση που δημιουργείται, εξαφανίζεται το σωστό περίγραμμα και το οβάλ του προσώπου. Χάνεται η γωνία της κάτω γνάθου μπροστά από το αυτί, εξαφανίζοντας τη διακριτή γραμμή μετάβασης του προσώπου προς το λαιμό και δημιουργείται προγούλι. Έτσι το πρόσωπο δείχνει κουρασμένο και χαλαρό.

Πώς μπορούμε μέσα σε μια ώρα εύκολα και ανώδυνα να διορθώσουμε αυτή την εικόνα του προσώπου και να έχουμε ένα σφριγηλό, λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο;

Αποκαθιστώντας τους χαμένους όγκους με υαλουρονικό οξύ με την τεχνική του Liquid Lift και με τη βοήθεια της ατραυματικής μικροκάνουλας Magic Needle. Σε αντίθεση με τις συμβατικές θεραπείες γεμίσματος των ρυτίδων με υαλουρονικό, με το Liquid Lift τροφοδοτούμε με υαλουρονικό υποδόρια μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, αποκαθιστώντας τους χαμένους όγκους και τις γραμμές του προσώπου, δίνοντας μια νεανική εικόνα γιατί ταυτόχρονα βελτιώνει την ύφη του δέρματος αυξάνοντας την ελαστικότητα του και βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας που χρειάζεται.

Με ένα μόνο τρύπημα στην κάθε πλευρά του προσώπου, αποκαθιστούμε τον όγκο που λείπει από τα ζυγωματικά, βελτιώνοντας έτσι και το βάθος της ρινοπαρειακής αύλακας, και δημιουργούμε γραμμικό όγκο κατά μήκος της κάτω γνάθου και μπροστά από το αυτί. Ανασηκώνουμε το άνω βλέφαρο με όγκο στο φρύδι και αν απαιτείται τονίζουμε τη γραμμή και τον όγκο του πηγουνιού. Η χρήση της μικροκάνουλας μας δίνει τη δυνατότητα να επεμβαίνουμε με ασφάλεια σε περιοχές που βρίθουν από αγγεία και νεύρα χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού ή μελανιάς. Η τεχνική του Liquid Lift απαιτεί υαλουρονικό οξύ υψηλής πυκνότητας έτσι ώστε να επιτευχθεί το Liquid Lift αποτέλεσμα.

www.neotis.gr