Ο μικρός βοηθός σας στις μικροδουλειές του σπιτιού!

Το να σας βοηθήσει το παιδί σας με τις μικροδουλειές του σπιτιού είναι κάτι που θα το διασκεδάσει πολύ και παράλληλα θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του, κάτι που λατρεύει! Οπότε διευκολύνετε τη ζωή σας όσο ακόμα προλαβαίνετε, αναθέτοντάς του κάποιες δουλειές!

Εάν μπορείτε να συμβιβαστείτε με ένα όχι τέλεια στρωμένο κρεβάτι, τότε το στρώσιμο του κρεβατιού μπορεί να είναι κάτι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για το παιδί σας. Μπορείτε επίσης να του ζητήσετε να σας βοηθήσει να βγάλετε τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες για να τα πλύνετε.

Μία άλλη δουλειά που θα λατρέψει είναι να σας βοηθήσει στο στρώσιμο του τραπεζιού φέρνοντας χαρτοπετσέτες και ψωμάκι για να φάτε όλοι μαζί.

Το μάζεμα των παιχνιδιών του κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί είναι μία δουλειά που οπωσδήποτε θα πρέπει να του αναθέσετε καθώς θα μάθει πως τα πράγματά μας πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένα για να μπορούμε να τα βρίσκουμε όταν τα χρειαζόμαστε.

Τέλος, κάτι επίσης διασκεδαστικό για το παιδί σας είναι να του ζητήσετε να σας βοηθήσει να μαζέψετε τα απλωμένα ρούχα, να τα διπλώσετε και ίσως να ταιριάξει τις κάλτσες.