Πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό: Tips για να τα κάνετε αξέχαστα

Η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου έφτασε και είναι ακόμα πιο μαγική τώρα που είστε γονείς και κρατάτε στην αγκαλιά σας το πρώτο σας παιδί.

Απολαύστε τις φετινές γιορτές, κρατήστε τις παραδόσεις, βγάλτε πολλές φωτογραφίες γιατί όπως και να το κάνουμε οι πρώτες γιορτές με το μωρό είναι ξεχωριστές. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σας μείνουν αξέχαστα τα φετινά Χριστούγεννα.

Οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα
Αν υπάρχει ένα πράγμα που λατρεύουν οι νέοι γονείς, είναι να βγάζουν φωτογραφίες. Οι χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες είναι η τέλεια αφορμή για να ποζάρετε αγκαλιά με το μωρό σας και να στείλετε τις ευχές σας σε συγγενείς και φίλους.

Επιλέξτε πανέμορφες κάλτσες
Μιας και τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού δεν θα τα θυμάται το ίδιο, εσείς μπορείτε να του δημιουργήσετε αναμνήσεις μέσα από φωτογραφίες που θα του μείνουν για μια ζωή. Οι κάλτσες λοιπόν που θα περιέχουν τα δώρα φροντίστε να είναι ευρύχωρες, αν τα δώρα θα είναι μεγάλα. Εάν χρησιμοποιείτε τις κάλτσες μόνο για μερικά μπιχλιμπίδια, τότε μπορούν να είναι και μικρότερες.

Πώς θα περάσετε τα Χριστούγεννα;
Προτιμάτε να περάσετε τα Χριστούγεννα μαζί με τις οικογένειές σας ή θέλετε να κάτσετε σπίτι σας να φάτε και να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια. Τώρα που έχετε τη δική σας μικρή οικογένεια, μπορείτε να επιλέξετε τις παραδόσεις που θέλετε να ακολουθήσετε.

Ξεκινήστε μια δική σας παράδοση
Όσο και αν επηρεαζόμαστε όλοι από τον τρόπο που μεγαλώσαμε, είναι ωραίο να υιοθετούμε και να καθιερώνουμε πράγματα που αρέσουν σε εμάς. Καθιερώστε λοιπόν μια δική σας τελετουργία, όπως το να διαβάζετε κάθε χρόνο συγκεκριμένο βιβλίο ή να πηγαίνετε διακοπές ή να επισκέπτεστε παγοδρόμια και χωριά αφιερωμένα στο Αϊ- Βασίλη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr