Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαφανές βερνίκι νυχιών!

Σίγουρα κάπου στο νεσεσέρ σας, θα έχετε ξεχασμένο ένα διαφανές βερνίκι. Όσο αδιάφορο και βαρετό να είναι το χρώμα του, μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμο για διάφορα θέματα ομορφιάς και όχι μόνο. Μάθετε 7 διαφορετικές χρήσεις!

1. Κάνει τις ετικέτες από τα καλλυντικά αδιάβροχες. Έτσι μπορείτε πάντα να θυμάστε την ημερομηνία λήξης τους αντί να προσπαθείτε να μαντέψετε πόσο καιρό τα έχετε.

2. Σταματάει το άνοιγμα των πόντων στα καλσόν, εφαρμόζοντας λίγο από το διαφανές βερνίκι στην κάθε άκρη του πόντου.

3. Σταθεροποιεί τα κουμπιά. Απλά εφαρμόστε το στις κλωστές που κρατάνε το κουμπί και όταν στεγνώσει γίνεται αρκετά σκληρό και σταθερό.

4. Σταματάει τη σκουριά. Πολλές φορές τα μεταλλικά μπουκάλια όπως αυτά του αφρού ή των αποσμητικών αφήνουν σκουριά. Περάστε τα με διαφανές βερνίκι για να το αποτρέψετε.

5. Σφραγίζει τους φακέλους σας. Εάν θέλετε να κλείσετε κάποιον φάκελο πολύ καλά, απλά εφαρμόστε βερνίκι στις ειδικές διαγραμμίσεις.

6. Ως βάση για ένα σκούρο βερνίκι θα προστατέψει τα νύχια σας από τους λεκέδες ενός μωβ ή κόκκινου χρώματος και θα τα αποτρέψει από το να γίνουν κίτρινα. Επίσης μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια του μανικιούρ σας!

7. Εάν έχετε σκασίματα σε έπιπλα, περάστε τα με το διαφανές βερνίκι ώστε να αποφύγετε να πιαστεί κάποιο ρούχο σας εκεί και να ξηλωθεί.