Κάτι σας “ξέφυγε”!

Πόσες φορές ενώ βιάζεστε να φύγετε από το σπίτι, ρίχνετε μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη και διαπιστώνετε ότι σας έχει ξεφύγει η γραμμή του eyeliner, έχετε μουτζουρωθεί με τη μάσκαρα ή έχετε υπερβάλλει με το ρουζ…
Πρέπει να διορθώσετε αυτές τις ατέλειες αλλά θέλετε κάτι εύκολο και γρήγορο, χωρίς να χρειαστεί να τα κάνετε όλα από την αρχή. Μην αγχώνεστε, σας έχουμε τις λύσεις! Μάθετε πώς να διορθώνετε εύκολα και γρήγορα τα μικρό-ατυχήματα στο μακιγιάζ σας!

Κραγιόν στα δόντια: Όταν υπάρχει αρκετό προϊόν στα χείλη, είναι σίγουρο ότι θα μεταφερθεί στα δόντια. Για να αφαιρέσετε το προϊόν που περισσεύει από το σημείο που έρχεται σε επαφή με τα δόντια, αφού έχετε εφαρμόσει το κραγιόν ή το lip gloss, βάλτε ελαφρώς το δάχτυλο σας στο στόμα και ρουφήξτε το, τραβώντας το συγχρόνως προς τα έξω. Έτσι θα φύγει ό,τι προϊόν περισσεύει.

Μουτζούρα από μάσκαρα: Μην προσπαθήσετε να την σκουπίσετε γιατί θα μουτζουρωθείτε περισσότερο. Αφού έχει στεγνώσει, πάρτε μια μπατονέτα με λίγο υγρό ντεμακιγιάζ και με κοφτές κινήσεις σβήστε τη μάσκαρα όπου χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε concealer ή foundation για να καλύψετε το κενό.

Στραβή γραμμή eyeliner: Με μια μπατονέτα και υγρό ντεμακιγιάζ, αφαιρέστε την περιοχή που έχετε κάνει στραβά. Εφαρμόστε ξανά τη σκιά και αυτή τη φορά πριν κάνετε τη γραμμή με το eyeliner, κάντε την πρώτα με σκιά και πινέλο για eyeliner ώστε εάν γίνει λάθος να το σβήσετε εύκολα. Μετά από πάνω περάστε τη γραμμή με το eyeliner.

Έντονο Ρουζ: Εάν σας ξέφυγε λίγο παραπάνω ρουζ, πάρτε ένα καθαρό πινέλο με λίγη πούδρα και περάστε το πολλές φορές πάνω από το ρουζ, για να σβήσετε το χρώμα. Για να αποφύγετε αυτό το λάθος, φροντίστε να έχετε καλό φωτισμό όταν εφαρμόζετε το ρουζ και προτιμήστε να βάζετε λίγο προϊόν σταδιακά μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε για να σβήσετε το bronzer.